Zoek
Sluit dit zoekvak.

Zwerfhond steelt de tas van een man. Kort daarna komt hij erachter waarom.

Reclames kunnen af en toe erg leuk zijn. Een goed verzonnen reclame kan erg veel impact hebben en lang in het geheugen van de samenleving blijven. Als ik “goeiemoggel” zeg, dan weten de meeste mensen wel waar ik naar verwijs.

Ook in Thailand kunnen ze erg leuke reclames verzinnen. Vaak spelen dieren een sleutelrol in de reclames. Een goed voorbeeld van die reclames zie je hieronder. De video in kwestie is al meer dan veertien miljoen keer bekeken.

De reclame legt goed vast dat honden ontzettend loyale dieren zijn die vol met liefde zitten. De reclame begint met een goedhartige man die wat eten aan een straathond geeft.

Dan loopt de man weg van de straatverkoper, maar het verhaal van de man en hond begint pas net. De man keert elke dag naar dezelfde parkeerplaats terug, waar dezelfde straathond de auto van de man beschermt tegen bedreigingen van buitenaf en andere omstandigheden, zonder dat de man hiervan op de hoogte is.

Op een avond steelt de hond de dure tas van de man en rent weg, maar het blijkt dat de hond wederom goede bedoelingen heeft.

We zullen niet te veel verklappen, maar raden je zeker aan om de onderstaande video te bekijken. De boodschap van de video is samen te vatten als “Wie goed doet, goed ontmoet”, een boodschap die we nooit mogen vergeten.

Veertien miljoen mensen gingen je voor met het bekijken van de onderstaande video. Kijk dus snel de onderstaande video en deel het met je vrienden en familie!