Search
Close this search box.

Zwerfhond leeft 3 jaar op straat, maar kijk dan naar de reactie wanneer hij een bekende stem hoort.

Honden zijn trouwe dieren en zijn meestal nooit gelukkiger dan wanneer ze zich aan de zijde van hun baasje bevinden. In tegenstelling tot katten zijn ze niet zo onafhankelijk en kunnen ze niet alleen rondwandelen.

Dus toen een man uit Georgië zich realiseerde dat zijn hond was weggelopen, vreesde hij het ergste.

Giorgi Bereziani probeerde zijn hond Jorge te vinden. Hij was zijn beste vriend kwijtgeraakt.

Maar hij heeft nooit de hoop verloren. Hij was overal op zoek naar zijn hond.

Het verliezen van een huisdier is hartverscheurend. Niet weten wat er is gebeurd, niet weten waar het dier is en zich afvragen of het gewond is geraakt, is een vreselijk gevoel.

Maar hoewel de 62-jarige Giorgi wanhopig was, verloor hij nooit de hoop. Hij wandelde rond zijn geboortestad Tbillsi, in Georgië, met advertenties in de hoop dat iemand hem had gezien en hem kon vertellen waar zijn geliefde huisdier was.

Op een dag, drie jaar nadat Jorge was verdwenen, kreeg zijn eigenaar een telefoontje. Het was van arbeiders in een operahuis die een hond hadden gezien die paste bij de beschrijving van Jorge.

Giorgi was dolgelukkig en ging regelrecht naar de plek waar zijn lang verloren vriend was gezien.

Hij filmde zijn reis naar het gebied en ik ben blij dat hij het gedaan heeft. Op het moment dat hij zijn hond ziet bij een boom, zegt hij zijn naam, bijna in ongeloof, en de reactie van de hond is gewoon geweldig.

Jorge’s reactie wanneer hij de stem van zijn eigenaar voor het eerst in drie jaar hoort is verbazingwekkend. Hij klinkt alsof hij huilt. Het is zo ontroerend om te zien.

Bekijk de onderstaande video om deze prachtige reünie zelf te zien.