Search
Close this search box.

Zweedse vrouw (26) wil grootste derrière ter wereld – eet elke week kilo’s Nutella

Iedereen heeft het recht om eruit te zien hoe ze willen. Persoonlijk beoordelen we anderen niet omwille van hun lichaam. Het zijn de verschillen tussen mensen die de wereld zo bijzonder maken.

Sommige mensen willen niet opvallen en gewoon opgaan in de menigte. Anderen doen er alles aan om in de schijnwerpers te staan. Mensen wendden zich de laatste jaren meer en meer tot plastische chirurgie om een bepaald schoonheidsideaal te bereiken. Dat is een geweldige optie al zouden we het zelf nooit overwegen.

Hoe vreemd die voor de gemiddelde persoon ook mag klinken, zijn er mensen die hun hele leven wijden aan de veranderingen aan hun lichaam. En dat brengt vaak gevaarlijke gevolgen met zich mee.

Neem bijvoorbeeld de 26-jarige Zweedse vrouw genaamd Natasha Crown. Ze droomt ervan om de grootste billen ter wereld te hebben, en haar inspanningen om dat doel te bereiken gingen de wereld rond.

De 26-jarige uit Götenborg, Zweden, wil de titel van grootste achterwerk van de wereld op haar naam. Om dat te bereiken eet de blonde dame meer dan 5 kg Nutella per week. Haar dieet bestaat voornamelijk uit pizza en pasta.

Als gevolg van haar droom is Natasha bereid om bepaalde gezondheidsrisico’s te aanvaarden. De dokters hebben haar al gewaarschuwd dat haar obsessie op lange termijn een gevaar zou kunnen betekenen. De Zweedse vindt het allemaal de moeite waard – ze weegt momenteel 132 kilogram. Ze heeft nog een bijkomende 25 kg nodig alvorens haar vet over haar lichaam verspreid kan worden om haar doel te bereiken.

Natasha was 20 jaar oud toen ze haar eerste plastische operatie onderging. Sindsdien vergrootte ze haar billen drie keer aan de hand van haar eigen lichaamsvet.

Gevraagd of de 26-jarige beseft dat ze tijdens het lopen een beetje “waggelt”, zegt ze dat het haar niet stoort.

“Hoe meer ik bijkom hoe beter m’n billen zullen zijn. Ik zal alles doen om de grootste kont ter wereld te hebben”, zei ze.

https://instagram.com/p/BlOTjdeg-BG/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_loading_state_control