Search
Close this search box.

Zwangere vrouw ziet echo na 8 jaar onvruchtbaarheid – wat artsen zien schokt de hele kamer

Ongeveer een op de vijf stellen heeft op een bepaald moment in hun leven moeilijkheden bij het concipiëren.

Voor velen is het een uiterst moeilijke en stressvolle tijd – maar zoals velen ook kunnen getuigen, kunnen geduld en vastberadenheid zijn vruchten afwerpen.

Ashley en Tyson Gardner wachtten acht lange, moeilijke jaren voordat ze eindelijk de boodschap kregen dat ze een kind verwachtten.

Hun pogingen om een ​​gezin te stichten waren zeker niet makkelijk, maar Ashley besloot dapper om haar beproevingen met de wereld te delen om hoop te geven aan anderen in soortgelijke situaties.

In juli 2014 investeerden Ashley en Tyson de laatste spaargelden in een laatste ronde IVF-behandeling.

De weken die volgden waren vol angst, regelmatig medisch onderzoek, bloedonderzoek en heel veel naalden.

Zwangerschapstesten worden normaal genomen ongeveer drie weken na de embryohomonie uitgevoerd en pas daarna komt het paar erachter of er al dan niet bevruchting heeft plaatsgevonden.

Tyson had zich voorbereid op het vastleggen van de momenten waarop doktoren zouden informeren over de resultaten – hij wilde het moment vastleggen waarop zijn partner hopelijk positief nieuws hoorde.

En dat is precies wat Ashely kreeg: artsen bevestigden dat het paar een kind verwachtte.

Maar dat was niet de grootste verrassing van de dag.

Toen Ashley en Tyson hun eerste echo ontvingen, verwachtten ze – net als elke andere ouder – een eerste glimp van hun baby op te vangen.

Maar toen de beelden op het scherm verschenen, informeerden artsen het paar dat twee bevruchte eieren uit elkaar waren gegaan.

Het stel keek niet alleen naar één baby, of twee, of drie … maar vier! Ashley was zwanger van twee identieke sets van twee meisjes.

De kans dat dit gebeurt is er een op 70 miljoen – over een wonder gesproken!

Gelukkig ging Ashley’s zwangerschap soepel en al snel zagen Indie, Esme, Scarlett en Evangeline het daglicht.

Maak kennis met deze speciale familie hieronder:

Het is geen wonder dat het verhaal van Ashley en Tyson miljoenen mensen over de hele wereld heeft gefascineerd.

Toen ik vandaag hun kleine mirakelmeisjes zag, werd mijn hart echt warm en ik hoop dat hun verhaal ervoor kan zorgen dat anderen hoop houden.

Deel het verhaal van deze mooie familie met iedereen die je kent op Facebook, zodat meer mensen de kans krijgen om deze schattige vierlingen te ontmoeten!
[fblike]