Zoek
Sluit dit zoekvak.

Zwangere hond wandelt ziekenhuis binnen op zoek naar hulp nadat ze in de rug gestoken werd.

Waarschuwing: Dit artikel bevat foto’s en een video die op sommige lezers schokkend zouden kunnen overkomen.

Een zwangere hond met een 35 cm lang mes in haar rug wandelde zelf het ziekenhuis binnen. De hond begon te blaffen en smeekte na het incident in Ocana (Colombia) om hulp. De dokters van het Emiro Quintero Canizales ziekenhuis schoten meteen te hulp en slaagden erin om het bloeden te stelpen.

De hond, die door het personeel Milagros werd gedoopt, werd dan overgebracht naar de San Augustin dierenkliniek waar Carlos Alberto Bayona een operatie uitvoerde.

In de video zien we Milagros in de auto zitten met een verband rond haar lichaam en de hendel van het mes die nog uit haar rug steekt. Ze zit helemaal onder het bloed.

Milagros verloor al haar puppy’s na de laffe aanval en ondanks een succesvolle operatie overleed Milagros de volgende dag omwille van complicaties als gevolg van anemie en een beschadigde long.

Dierenarts Carlos Alberto Bayona drukte zijn walging uit over het feit dat iemand in staat is om een vriendelijk dier zoiets aan te doen. “Ze kwispelde altijd met haar staart. Ze was een trouwe en vreugdige metgezel”, zei hij.

“De persoon die dit met een dier kan doen, is in staat om zonder medeleven hetzelfde te doen bij een mens.”

De politie onderzoekt camerabeelden uit de omgeving en de lokale media rapporteren dat de aanvaller drie tot vijf jaar gevangenisstraf riskeert.

Deel dit als ook jij hoopt dat dit monster snel gevonden wordt en dat Milagros toch nog gerechtigheid krijgt.
Waarschuwing: De onderstaande video bevat beeldmateriaal dat op sommige kijkers schokkend kan overkomen.

[fblike]

https://www.facebook.com/tubarco/videos/581463515589510/