Zoek
Sluit dit zoekvak.

Zusjes van 11 en 12 geven moeder aan nadat ze in berichten ontdekten dat ze hen wou misbruiken.

Twee kinderen gaven hun eigen moeder bij de politie aan nadat ze ontdekten dat ze naaktfoto’s van haar had genomen en er met haar vriend over fantaseerde om hen te misbruiken.

De meisjes, amper 11 en 12 jaar oud, belden de politie nadat ze 140 pagina’s expliciete foto’s vonden die gestuurd werden tussen hun moeder Katja Goen (38) en haar partner Dr. Trinetra Vaidya (42). Ze wisselden ook hun perverse verlangens met elkaar uit om de kinderen te mishandelen.

John Phillips, die de kinderen en hun vader vertegenwoordigt, verklaarde: “Het waren de kinderen die hun moeder aangaven.”

“Dit is het ergste wat ik in 25 jaar advocatuur gezien heb. Ze vonden 140 pagina’s die hun moeder aan haar minnaar gestuurd had, een dokter. Ze lazen het en beseften dat het over hen ging. En de dokter wilde de onderbroekjes van de 11- en 12-jarige kinderen en de dokter eiste foto’s van hen in seksuele houdingen.”

De plannen van Goen en Vaidya konden gestopt worden toen een van de kinderen merkte hoe haar moeder een foto maakte toen ze aan het douchen was.

Het paniekerige kind smeekte haar moeder om de foto niet aan de dokter te tonen, en Goen ontkende dat dit haar bedoeling was.

De advocaat ging verder: “Het kind was bezorgd omdat Vaidya die avond bij hen zou doorbrengen en ze had het gevoel dat haar moeder de foto wel degelijk aan hem getoond had.” Kort daarop ontdekten de kinderen de ware intenties van hun moeder toen ze de berichtjes lazen.

Afgelopen zondag werden zowel Goen als dokter Vaidya gearresteerd en aangeklaagd wegens bezit van kinderpornografie.

DEEL DIT VERHAAL ALS OOK JIJ OPGELUCHT BENT DAT DE KINDEREN TIJDIG DE PLANNEN VAN HUN PERVERSE MOEDER ONTDEKTEN.