Zorgen om de gezondheid Rachel Hazes

Rachel Hazes heeft na twintig weken last van heesheid en twee bezoeken aan de huisarts, noodgedwongen een bezoek aan de KNO-arts moeten brengen.
Zo laat ze weten op haar Instagram: “Na twintig weken heesheid wil ik toch weten wat het nu is, na twee bezoeken aan de huisarts toch maar even naar de KNO-arts gegaan. Bedankt Jeroen en Dani voor dit fijne adres. Die slang in mijn neus hadden jullie er alleen niet bij verteld. ❤”

Veel volgers reageren op het bericht van Rachel. “Wat een opmerkingen met ‘minder roken’, leef en laten leven en heesheid komt echt niet altijd door het roken!! Succes Rachel”, “Niet fijn. Hoop dat de KNO arts de oplossing heeft voor je. Succes”, “Ook een keer gehad zo slang in de neus. Niet fijn, maar je hebt het weer gehad”, “Misschien eens stoppen met roken?” en “Sterkte zelf ook gehad ik had poliepen op stembanden” wordt er onder andere gereageerd.

Wat de precieze oorzaak van haar heesheid is, is (nog) niet bekend. In de reacties is wel te lezen dat veel volgers vermoeden dat het door het roken komt.

Bron: Shownieuws, Instagram Beeld: Youtube