Zoek
Sluit dit zoekvak.

Zoon pakt moeders hand wanneer hun favoriete liedje opkomt. Nu word iedereen blij van hun dans.

Het overkomt ons bijna allemaal wel eens dat we niet kunnen slapen. Dan is het belangrijk om te relaxen en proberen in slaap te vallen. Sommige mensen lezen, andere luisteren naar muziek en als de nood aan de man is gebruiken anderen medicijnen.

Maar deze moeder en haar zoon hebben een hele bijzondere manier gevonden om in slaap te komen. Of het echt helpt, is niet zeker, maar miljoenen mensen hebben van de beelden genoten!

Lance danst al met zijn moeder, Lucy, vanaf het moment dat hij kan lopen. Het is duidelijk dat zij hem haar liefde voor dansen en muziek heeft overgebracht.

Dus als Lucy op een nacht opmerkt dat ze niet moe is, weet Lance direct wat ze moeten doen om hier verandering in te brengen. Dear Husband van Meghan Trainor begint te spelen en Lance, inmiddels zelf vader van twee kinderen, pakt zijn moeders hand om te beginnen met dansen.

Onder het goedkeurend oog van Lances dochter laat het tweetal geweldige dansmoves zien. Niet alleen dansen ze heel goed, ook hun gezichtsuitdrukkingen zijn fantastisch. Lucy plaatste de beelden op haar Facebookpagina, waar ze al meer dan 10 miljoen keer zijn bekeken!

Het is duidelijk dat moeder en zoon heel veel pret hebben. Als je deze beelden ook zo leuk vindt, overweeg dan om deze met jouw vrienden en familie te delen zodat zij hier ook van kunnen genieten!

https://www.facebook.com/lucy.stevens.9461799/videos/1610338729206538/