Zoek
Sluit dit zoekvak.

Zoon met Down Syndrome opent pakket – gelooft zijn ogen niet als hij ziet wat erin zit

Als je een broer of een zus hebt, weet je waarschijnlijk hoe sterk, speciaal en belangrijk de liefde tussen broers kan zijn.

Maar je hebt misschien ook ervaren hoe moeilijk en eenzaam het kan zijn zonder die persoon die er constant voor je was geweest door dik en dun.

In 2016 verhuisde Tom Doerr vanuit zijn ouderlijk huis in Chester, UK, en reisde hij naar de VS om een ​​nieuw leven te beginnen.

Tom was dus gescheiden van zijn jongere broer Ollie, die het syndroom van Down heeft. Rond dezelfde tijd verhuisde Ollie uit zijn ouderlijk huis om voor de allereerste keer alleen te wonen.

Onnodig te zeggen dat zijn nieuwe gevoel van vrijheid geweldig was – maar Ollie miste zijn grote broer meer dan wat dan ook.

Omdat Tom aan de andere kant van de Atlantische Oceaan was, verwachtte Ollie niet dat hij zijn broer een tijdje zou zien.

Maar een paar dagen voor kerst 2016 verscheen er een bestelwagen voor het huis van Ollie – en daarin zat een gigantisch pakket …

In het begin was Ollie behoorlijk in de war door het grote pakket. Het was veel te zwaar om zijn huis binnen te brengen. De moeder van Tom en Ollie, die aanwezig was, moedigde Ollie aan om de kist eenvoudig buiten op hun voortuin in te pakken.

Misschien kun je al raden wat het pakket bevatte … maar zorg ervoor dat je de onderstaande video bekijkt om je vermoedens te bevestigen.

Ik kan alleen maar zeggen dat de reactie van Ollie geweldig is, en deze clip heeft mijn hart echt warm gemaakt!

Het is zo duidelijk om te zien hoeveel Tom voor Ollie betekende.

Ik hoop dat iedereen deze mooie clip deelt die echt laat zien hoe krachtig liefde tussen broers kan zijn!
[fblike]