Zoek
Sluit dit zoekvak.

Zo ziet de knappe broer van Bridget Maasland eruit!

Bridget Maasland is de laatste maanden hartstikke druk bezig met Melting Pot, de winkel van haar ouders in Amsterdam. Om haar ouders in deze moeilijke tijd te ontlasten, houdt ze de boel samen met haar broer Bryan draaiende. En zo ziet hij eruit!

De presentatrice deelt op Instagram een oude en recente foto met haar broer. “Beide niets veranderd, mijn broer en ik,” schrijft Bridget bij de foto’s. De Maaslandjes hebben iets te vieren. “Wij hebben vandaag de 1000ste bestelling online ontvangen!”

https://www.instagram.com/p/CAYRMt4A07R/?utm_source=ig_embed

En zo kunnen ineens bijna 350.000 volgers een blik op Bryan werpen. Eerder deelde zij ook een foto met haar broer en ouders Frits en Els op Instagram Stories. Hieronder zie je het hele gezin:

Familievete

Bridget en Bryan hebben elkaar ooit elf jaar lang niet gezien, zo vertelde ze een aantal jaar geleden in Linda’s Zomerweek. “Mijn broer en zijn vriendin wilden even hun eigen weg volgen. Ik heb hem een keer opgezocht, nadat een vriend uit een vriendengroep van ons was overleden. Ik had hem toen een jaar of zes niet gezien. Ik dacht toen: wat nou als ik morgen onder een tram loop of als er iets met mij gebeurt? Dan wil ik toch dat hij weet dat ik er alles aan had gedaan: dat het niet mijn schuld was dat we elkaar niet meer zagen.” Het werd gelukkig dan ook weer pais en vree en koek en ei.

De baas met Bryan

De presentatrice vertelt deze week in Veronica Magazine waarom zij met Bryan voorlopig de cadeauwinkel leiden. “Normaal deden mijn ouders de inkoop en de winkel, maar zij zijn dik boven de zeventig en zitten echt in de risicogroep. Mijn broer en ik nemen dat tijdelijk over, samen met de webshop en het versturen van pakketten, wat eigenlijk heel prettig en overzichtelijk is.”

Bron: Shownieuws, Instagram Beeld: Instagram