Zit prinses Alexia nou gewoon op TikTok?

Sinds kort duikt het overal op. Voor de eerste keer is er een persoonlijke social media-account met de naam van een lid van het Nederlands koninklijk huis. Het gaat om een account op het populaire platform TikTok. De account heeft de naam van prinses Alexia en er worden talrijke filmpjes gepubliceerd. Het is echter nog maar de vraag of het ook haar echte account is. Wellicht gaat het om een nepaccount.

Playbackende Alexia

In een fan de filmpjes is te zien hoe de 14-jarige Alexia danst en playbackt. Ze voert de TikTok-dansjes op samen met haar vriendinnen. Toch wordt er getwijfeld of het daadwerkelijk om haar account gaat. Er werden nog geen verklaringen afgelegd over de authenticiteit van de account. In Shownieuws werd uitgelegd dat het wellicht om een nepaccount gaat. De video’s mogen van het Koninklijk Huis echter niet op de social media gedeeld worden.

Koninklijk huis meer op social media

Opvallend genoeg post het Koninklijk Huis de laatste tijd wel meer persoonlijke foto’s. Eerder gingen de bakkunsten van Máxima al viral en in een gesprek met vlogger Enzo Knol was Alexia openhartig over haar opvoeding.