Zoek
Sluit dit zoekvak.

Zien: Nikkie Plessen flink in de problemen, politie op de stoep!

Nikkie Plessen is onlangs jarig geweest, en heeft daarom een feestje gegeven. Dit tegen alle coronamaatregelen in van het RIVM, en dat had nogal wat gevolgen kunnen we je verklappen. De zelf made-miljonair woont in een prachtig pand in Amsterdam, maar heeft uiteraard veel buren. Daar ontkom je nu eenmaal niet aan in onze hoofdstad, hoeveel miljoenen je ook hebt.

Haar buren blijken zó veel last gehad te hebben van haar feestje dat ze naar de politie zijn gestapt. Volgens D&D zouden er zelfs eigendommen zijn vernield van een aantal buren. Een buurman vertelt aan weekblad Privé: “Het is een schande wat ze uithalen, de hele buurt kotst ze uit. Je mag best een feestje geven, daar is niets mis mee, maar houd dan wel een beetje rekening met je buren, zeker in deze tijd.”

Nikkie Plessen: “Ik ga de hele straat opkopen”
Een man op leeftijd heeft gevraagd of het wat zachter kon. Hij vertelt flink te zijn uitgescholden: “Eerst door Ruben, later door Nikkie, die met haar hoofd door de haag was gekropen en haar bejaarde buurman bejegende. Ook schreeuwde ze nog: ‘Ik ga de hele straat opkopen’. Het was zo platvloers.”

https://www.instagram.com/p/CAaGiGRFC0G/?utm_source=ig_embed