Zoek
Sluit dit zoekvak.

Zieke zwerfpuppy reikt zijn pootje uit aan vrouw als laatste roep om hulp

De eerste keer dat Kyliana Turner Caro zag, had ze niet door dat het een echte hond was. De vrouw dacht dat het een afgedankt en versleten speelgoeddier was.

„Ik compleet geschokt dat dit een dier was,” vertelde Kyliana aan The Dodo. „Laat staan een levend dier.”

https://www.instagram.com/p/BpI2xi1l2O0/?utm_source=ig_embed

De pup zat buiten vast aan een ledikant in Austin (Texas) en was te zwak om zichzelf los te maken, dus hij reikte zijn pootje voor hulp.

Snel wikkelde Kyliana de broodmagere pup in een sweater en bracht hem naar de dierenarts. In de auto viel hij direct in slaap. Caro moet instinctief hebben geweten dat hij eindelijk veilig was en dat er voor hem gezorgd zou gaan worden.

https://www.instagram.com/p/BpJ_saplipp/?utm_source=ig_embed

Bij de dierenarts bleek dat de jonge pup ondervoed, verbrand en uitgedroogd was. Daarnaast had de dierenarts nog nooit zo’n ernstig geval van schurft gezien.

De hele week dat de Caro bij de dierenarts bleef om te herstellen, bezocht Kyliana hem dagelijks. Ze besloot dat ze als pleegouder zou fungeren als hij de dierenkliniek verliet.

https://www.instagram.com/p/BqPk4ttjcqh/?utm_source=ig_embed

Op het moment dat hij bij haar bleef, veranderde dat natuurlijk. Het duurde niet lang voordat ze wist dat ze hem nooit zou kunnen verlaten.

https://www.instagram.com/p/BrTsUbbDaQv/?utm_source=ig_embed

Langzaam maar zeker veranderde Caro. Zijn vacht begon weer te helen en te groeien. Hij lijkt wel een compleet andere hond!

Ondanks zijn moeilijke start in het leven, vertrouwt Caro alles en iedereen en vindt het geweldig om rond mensen te zijn.

https://www.instagram.com/p/BtR1x6nDhfJ/?utm_source=ig_embed

„Caro heeft ons meer blijdschap gebracht dan dat ik dacht wat mogelijk was,” vertelde Kyliana.Het is geweldig om te zien hoe de hond is veranderd!

Kyliana verdient ontzettend veel respect voor het redden van deze prachtige pup!