Zoek
Sluit dit zoekvak.

Zie hier welke Tarot kaart jouw levensweg vertegenwoordigt volgens jouw verjaardag

Heb jij je ooit afgevraagd wat voor invloed het heeft wanneer je geboren bent? Van zon sterrenbeelden naar maan sterrenbeelden, de datum waarop je in deze wereld komt kan inzicht geven in wie je bent door de Chinese sterrenbeelden. Je verjaardag kan ook geassocieerd worden met tarot kaarten om nog meer te onthullen over je persoonlijkheid en je levensweg.

Om Achter Je Tarot Kaart Nummer Te Komen
Stap 1: Tel elk getal van je geboortedatum bij elkaar op. Iemand die geboren is op 1-1-1980, bijvoorbeeld, zou 1+1+1+9+8+0 moeten optellen, wat uitkomt op 20.

Stap 2: Raak de dubbele nummers kwijt door ze weer bij elkaar op te tellen. Dus als je 20 hebt, is dat 2+0, wat 2 is.
Dit is hoe je je levensweg nummer krijgt, die een connectie heeft met een van 9 tarot kaarten.

Wat Betekent Mijn Levensweg Nummer?
Wanneer je je levensweg nummer hebt, gebruik je het om meer te weten te komen over wie je bent en wat voor persoonlijkheid je hebt. Ik ben een twee en het had niet accurater kunnen zijn.

Enen: The Magician

Enen zijn optimistisch en geloven in een zee van eindeloze mogelijkheden. Je kracht en zelfvertrouwen komen vanbinnen, wat jou een natuurlijke leider maakt. Doelen zijn bepaald, je gaat ze aan zonder twijfel en je bent altijd op zoek naar je volgende grote overwinning. In je ambitieuze avonturen en je drang om in controle te zijn, ben je misschien soms wat koppig, maar dat is alleen maar omdat je succes wil blijven ervaren.

Tweeën: The High Priestess

Je weet het antwoord of je weet hoe je deze moet vinden. “Ik weet het niet” komt gewoon niet voor in jouw woordenboek en weinig dingen worden maar met een korreltje zout genomen. De fysieke wereld deelt een diepe connectie met jou, waardoor je een goede intuïtie hebt en veel dingen opmerkt. Hoewel je geen sociaal dier bent omdat mensen het lastig vinden om je voorbij je muren te komen om je echt te leren kennen, is het meestal zo dat jij mensen beter kent dan ze zichzelf kennen. Je hebt ontzettend goed advies. Alles heeft een diepere betekenis volgens jouw mentaliteit, waardoor je vaak dingen moeilijker maakt dan nodig.

Drieën: The Empress

Jouw motto is: maak zoveel mogelijk van je leven. Toegeven aan wat jij wil is geen probleem voor jou, waardoor anderen het idee kunnen krijgen dat je hebberig, materialistisch en opzichtig bent. Deze aanname is deels waar omdat jij veel waarde hecht aan je materialistische eigendommen en je niet makkelijk van ze kan scheiden, maar je geeft ook ontzettend veel om de mensen om je heen. Details worden altijd gemerkt. Je bent creatief. Botheid is geen probleem en je bent niet bang om te vragen naar wat je wil. Je hebt een vrij grote sociale cirkel.

Vieren: The Emperor

Regelmaat is je vriend en je bent altijd bereid om werk, moeite en tijd te besteden zodat je deze balans in je leven kan behouden. Routines zijn fijn. Je bent op tijd en voorbereid, wat jou erg betrouwbaar maakt. Mensen kunnen er altijd op rekenen dat een taak goed wordt uitgevoerd, maar je liefde voor het nauwkeurig volgen van de regels en je perfectionisme kan ervoor zorgen dat anderen het lastig vinden om met je te werken. Koppigheid en het gevoel hebben dat je altijd gelijk hebt kunnen ook invloed hebben op je relaties.

Vijven: The Hierophant

Je bent wijs en bent goed in het onderwijzen. Luisteren en spreken zijn beide sterke eigenschappen van vijven. Je bent een goede communicator. Mensen vragen je vaak om advies. Dit kan vermoeiend voor je zijn omdat je het lastig vindt om vragen niet te beantwoorden of om nee te zeggen. Geschiedenis en traditie worden erg gerespecteerd. Hoewel je een vermogen hebt om te weten wanneer dingen hetzelfde moeten blijven of moeten veranderen, heb je ook de neiging om het pad van de minste weerstand te kiezen wanneer je mentaal moe bent. Deze combinatie zorgt er vaak voor dat je het verleden maar blijf analyseren.

Zessen: The Lovers

Zoals de kaart laat blijken, ben jij een romanticus, maar relaties zijn niet altijd prioritair. De karaktereigenschap laat je ook vaak alles wat door een roze bril zien. Nieuwe kansen laten je creativiteit en enthousiasme opbloeien. Maar let op, want teveel ideeën kunnen je afleiden en hebben als gevolg dat je dingen niet afmaakt. Door je temperament en eerlijkheid ben jij een goede bemiddelaar.

Zevens: The Chariot

Zevens hebben niet de neiging om niet over het verleden na te denken. Je bent een innovatief persoon die geen dingen uitstelt. De auto van je leven is altijd onderweg. Je hebt doelen voor jezelf en komt daar stap voor stap dichter bij in de buurt. Terwijl je mensen aanmoedigt om hun problemen op te lossen zodat ze weer verder kunnen, kan je overkomen als bazig. Je hebt behoefte aan een eenheid zodat taken efficiënt gedaan kunnen worden. Maar je hebt de neiging om je eigen ideeën boven die van anderen te stellen en raakt gefrustreerd wanneer ze niet dezelfde weg naar succes zien als jij.

Achten: Strength

Je weet precies wie je bent en wat je van het leven wil. Relaties zijn makkelijk voor meedogende en zorgende achten. Een natuurlijk zelfvertrouwen straalt uit je en is een magneet voor de verlegen mensen om je heen. Maar je kalmte staat andere, luidere persoonlijkheden toe om je te overstemmen. Je houdt je gevoelens voor jezelf, hebt het gevoel dat ze genegeerd worden, en als gevolg zul je het nog meer beginnen doen.

Negens: The Hermit

Mensen zullen je soms zien als een wijsneus. Je denkt constant na over dingen, soms zoveel dat sommige mensen je kunnen zien als afgeleid en je mist ook wel dingen die om je heen gebeuren. Wat mensen om je heen vaak niet begrijpen is dat je een diepere connectie hebt met de wereld dan de meeste mensen. Alleen zijn vind je niet erg en velen zullen je zelfs zien als los van de samenleving.

Wat is jouw levensweg nummer? Heb je meer ontdekt over wie je bent? We zouden het geweldig vinden om je gedachten hierover te lezen.