Search
Close this search box.

Zes redenen waarom getrouwde mannen vreemdgaan waardoor jij oplettender zal worden

Het verschil tussen mannen en vrouwen is groot. Dit is zeker waar in relaties. Wanneer mannen vreemdgaan zullen vrouwen vaak geen idee hebben wat daarvoor de reden zou kunnen zijn. Lees verder voor veelvoorkomende redenen waarom mannen vreemdgaan.

#1 Hij is op zoek naar vriendschap

Sommige vrouwen zullen constant zeuren tegen hun man nadat ze al een tijdje getrouwd zijn. Mannen zullen dan op zoek gaan naar vrouwen die hen niet zullen beoordelen en die zullen proberen om te begrijpen waar ze mee zitten. Ze willen een vrouw die hen accepteert voor wie ze zijn.

#2 Mannen houden van spelen

Mannen kunnen soms wat kinderachtig zijn en willen niet altijd de verantwoordelijkheden accepteren die bij trouwen komen kijken. Ze zullen misschien de tijd missen waarin ze nog single waren en ze zoeken naar vrouwen die weer spontaan met ze kunnen zijn.

#3 Hij houdt van onafhankelijke vrouwen

Veel mannen houden van vrouwen die voor zichzelf kunnen zorgen. Ze zullen niet graag samenzijn met iemand die altijd van hen afhankelijk is.

#4 Hij wil een vrouw die gelukkig is

Als een man het idee heeft dat hij je niet langer gelukkig kan maken, zal hij misschien op zoek gaan naar een vrouw die hij WEL gelukkig kan maken. De meeste mannen willen dat hun partner gelukkig is in de relatie.

#5 Hij is op zoek naar iets dat jij niet hebt

Ja, het is oppervlakkig maar waar. Als je stopt met voor jezelf zorgen nadat je getrouwd bent, kan hij misschien op zoek gaan naar een vrouw die hij aantrekkelijker vindt.

#6 Hij houdt niet van tranen

Veel mannen weten niet hoe ze om moeten gaan met tranen. Ze weten niet wat ze moeten doen of zeggen dus besluiten ze om iemand te zoeken in plaats van de problemen aan te pakken.

We zouden graag willen weten over jouw gevoelens over het onderwerp liefde en vreemdgaan. Laat een comment achter om ons te vertellen wat je denkt!
[fblike]