Zoek
Sluit dit zoekvak.

Zes puppy’s overlijden nadat dieven een mes tegen buik van zwangere moeder hielden.

Zes van de acht puppy’s die door dieven gestolen werden nadat ze een mes tegen buik van zwangere vrouw hielden, zijn overleden.

Slechts twee van de gestolen Franse buldoggen werden met hun moeder herenigd nadat dieven Leeanne Corbett (26) dinsdagavond aanvielen in haar huis in Stretford in het Verenigd Koninkrijk.

De politie van Greater Manchester zei in een verklaring: “Deze namiddag werden twee puppy’s die gestolen werden tijdens de overval in Stretford met hun moeder herenigd.”

“De raszuivere Franse buldoggen werden dinsdag 23 oktober rond 21u50 gestolen toen ze amper een dag oud waren nadat gewapende dieven binnen drongen in een woning in Alpha Road. Helaas is de rest van het nestje overleden.”

Leeanne, die zes maanden zwanger is, was alleen thuis met haar drie jonge kinderen toen ze plotseling begroet werd door twee mannen met kappen.

Ze verklaarde over het incident: “Ze duwden me in de keuken en hielden een slagersmes tegen mijn buik. Ze vroegen om geld voor de honden. Ik zei: ‘De puppy’s zijn een dag oud.’ Ze keken rond in het huis. Ze grepen de couveuse van de puppy’s en zetten het in de hal. De kinderen waren boven op hun Playstation aan het spelen. Ze gingen naar boven en pakten de Playstation af. Daarna vertrokken ze met de puppy’s.”

Ze legde uit dat hun moeder Reign van de stress op haar pootjes begon te kauwen.

Leeanne voegde eraan toe dat ze dacht dat de dieven niet voor de hondjes zouden kunnen zorgen en dat ze om het uur gevoederd moesten worden.

Ze maande de dieven aan om “hen af te geven bij een dierenarts zodat ze terug bij hun moeder kunnen zijn. Ze zullen het niet overleven zonder hun moeder.”

Speurder Dave Jones zei: “Het is ronduit schokkend dat een zwangere vrouw en haar jonge kinderen zo’n vreselijke voorval moesten meemaken en we zijn vastbesloten om de verantwoordelijken te vinden.”

DEEL DIT BERICHT MET IEDEREEN DIE JE KENT ALS OOK JIJ HOOPT DAT DE DADERS SNEL INGEREKEND WORDEN!