Zoek
Sluit dit zoekvak.

Zelfgemaakt kaneeldrankje kan je helpen af ​​te vallen

Het maakt niet uit welke maat je bent, afvallen is nooit gemakkelijk.

Er zijn duizenden mensen die beweren ‘wonderbaarlijke genezingen’ te hebben, maar het komt eigenlijk neer op twee fundamentele dingen: eet gezonder, beweeg meer.

En wat is gezonder dan drie van de meest natuurlijke ingrediënten in de wereld?

Kaneel, biologische citroen en rauwe honing kunnen een zeer nuttige mix voor het lichaam zijn. De volgende remedie tegen organische tips combineert ze om een ​​gezondheidsdrank te maken die je daadwerkelijk kan helpen om af te vallen.


Wat je nodig hebt:
Ingrediënten:

 • Een eetlepel honing
 • Sap van halve citroen
 • Een theelepel kaneel
 • Een glas warm water
 • Instructies:

  Voeg honing en citroensap toe aan een leeg glas, giet er kaneel in en roer. Zodra alle ingrediënten goed zijn gemengd, giet je het warme water in het glas.

  Wanneer gebruiken: Dit mengsel moet ’s morgens op een lege maag worden ingenomen, in plaats van ontbijt.

  Gewichtsverlies
  Citroensap en water kunnen volgens de BBC helpen om vet kwijt te raken. Citroen bevat pectine vezels, die helpen om gevoelens van honger te verlichten.

  Pectine vertraagt ​​ook de spijsvertering, zodat je je prettiger voelt. Een Amerikaans onderzoek toont ook aan dat citroenzuur en pectine de opname van suiker na het eten vertragen.

  Honing is een ideale aanvulling als het gaat om het dienen als zoetstof, omdat het de bloedsuikerspiegel gelijk houdt en je kan helpen om af te vallen. Honing bevat ook mineralen en vitaminen waarvan bekend is dat ze je metabolisme versnellen.

  Kaneel bevat ondertussen een ingrediënt dat kaneelaldehyde wordt genoemd en dat het lichaam helpt calorieën te verbranden. Onderzoekers van de Universiteit van Michigan hebben ontdekt dat kaneel je metabolisme activeert en vetverbranding initieert.

  Het is natuurlijk moeilijk om te zeggen hoeveel kilo´s je kunt verliezen door dit drankje aan je dieet toe te voegen, maar hopelijk levert het resultaten op – niet in het minst psychologisch!

  Like en deel als je deze gezonde drank wilt verspreiden!
  [fblike]