Zoek
Sluit dit zoekvak.

Ze wordt gepest vanwege haar gewicht – een paar jaar later krijgt ze zoete wraak

Als kinderen dromen we allemaal over wat we zouden willen zijn als we volwassen worden. In sommige gevallen komen die dromen uit en in andere gevallen veranderen we en veranderen onze dromen met ons.

Maar wanneer onze dromen verpletterd worden door pesters, is het een ander verhaal – een verhaal dat nooit geschreven mag worden. Omdat niemand hun dromen moet hebben gestolen voordat ze de kans hebben gehad het te proberen.

Hunter McGrady is iemand die haar droom bijna heeft laten afnemen. Op de middelbare school pestten kinderen haar en noemden haar dik. Maar in plaats van al die negativiteit haar te laten verpletteren, gebruikte ze het om nog harder te werken. En nu is ze niet alleen enorm succesvol, ze is ook een inspiratie voor jonge mensen die te horen kregen dat ze hun dromen nooit zullen verwezenlijken.

Toen Hunter McGrady klein was, wist ze precies wat ze wilde worden toen ze opgroeide. Haar moeder was een model en haar tante en grootmoeder waren ook modellen. Dus zo lang ze zich kan herinneren, droomde Hunter er ook van om model te worden.

Hunter liet haar doel nooit los – maar haar overtuiging werd getest terwijl ze op de middelbare school zat. Pesters zeiden dat ze te dik was om een ​​model te zijn en vertelde haar dat ze haar droom nooit zou realiseren.

https://instagram.com/p/BPc9IcWhU0l/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_loading_state_control

Maar Hunter weigerde op te geven. Ze vocht hard om af te vallen en kreeg modellenwerk – maar ze besefte ook dat haar lichaam niet geschikt was voor de vorm waar ze het in probeerde te persen.

“Ik ben nu eenmaal een stuk dikker. Hoewel ik 52 kilo was, was ik ook heel klein en ik kwam nooit van mijn heupen af ​​”, vertelde Hunter McGrady aan Sports Illustrated.

https://instagram.com/p/BIsYgBfA_uE/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_loading_state_control

Toen Hunter 19 was, veranderde alles.

Ze hoorde van modelleren met “plus size” en er werd een nieuwe deur geopend. Hunter zou precies kunnen zijn wie ze was en kon nog steeds haar droom waar maken!

https://instagram.com/p/BPYRzL1Bd_3/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_loading_state_control

Nadat zij was gecontracteerd door een modellenbureau, kreeg Hunter meer banen.

Ze werkte zich een weg op de ladder van de industrie en veroverde onlangs een van de meest begeerde banen van de modellenwereld: poseren voor Sports Illustrated’s Swimsuit-editie.

https://instagram.com/p/BQiZZz8gRYs/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_loading_state_control

Hunter heeft de sterren bereikt, haar droom gerealiseerd en heeft laten zien dat je nooit moet opgeven.

En tegelijkertijd heeft ze zoete wraak genomen op de pesters die haar eens zeiden dat ze te dik was om te modelleren.

https://instagram.com/p/BQiEyV3g1bH/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_loading_state_control

Nu gebruikt Hunter haar succes als een platform om haar boodschap te verspreiden: elk lichaam is uniek en er zijn geen gebreken, je bent mooi zoals je bent.

“Mijn belangrijkste doel is om vrouwen te overtuigen dat je van je lichaam kunt houden, ongeacht de grootte en dat je sexy en mooi bent in elke maat. Schoonheid is geen maat en ik ben echt blij dat de industrie lichaamsverscheidenheid accepteert, “vertelde ze aan Sports Illustrated.

We zijn allemaal mooi zoals we zijn. Vergeet dat nooit! En vergeet niet de krachtige boodschap van Hunter te delen met je vrienden en geliefden!
[fblike]