Zoek
Sluit dit zoekvak.

Ze werd overvallen – maar wat de verkrachter niet wist was dat ze de zwarte band in karate had

Het had slecht kunnen aflopen voor de 25-jarige Taela Jade Davis toen zij op 9 mei 2015 op klaarlichte dag werd aangevallen in Melbourne, Australië. Een man viel haar van achter aan, wierp haar op de grond en probeerde haar kleren van het lijf te rukken.

Maar wat de man die Taela probeerde te verkrachten niet wist was dat zij de zwarte band in karate en vijftien jaar ervaring daarin had. Toen ze weerloos in de greep van de man op de grond lag, stroomde de adrenaline door haar lijf en haar instincten wonnen het van de angst.

– Ik vertikte het om een van die vrouwen te worden die overvallen en verkracht worden wanneer ze zich buitenshuis begeven, zegt ze volgens de Daily Mail.

– Het lukte me om mijn been uit zijn greep los te krijgen en ik schopte hem zodat hij zijn evenwicht verloor. Maar ik besefte meteen dat hij nooit op zou geven, dus ik besloot om hem zoveel mogelijk te verwonden, vertelt Taela.

– Ik sloeg hem zo hard als ik kon op zijn neus zodat hij begon te bloeden, maar hij greep me opnieuw. Toen schopte ik hem verschillende keren in zijn kruis en buik en riep ik tegelijkertijd om hulp. Mensen in de buurt hoorden mij en beseften wat er gaande was, wat de man bang maakte waarop hij wegrende, vervolgt ze.

Ze besluit haar verhaar op haar Facebook-pagina: “Ik ben hier als winnaar uitgekomen en ik ben er zeker van dat ik zowel zijn neus als rib gebroken heb. Zijn ballen zullen zowel blauw als zwart zijn, en hij heeft zonder twijfel meer pijn geleden dan ik.”

De karateleraar van Taela is er natuurlijk trots op en blij om dat zij zich zo goed heeft kunnen verdedigen en enigszins ongeschonden uit deze verschrikkelijk situatie heeft weten te komen.

Wij bewonderen deze vrouw om haar moed en we vinden dat dit het waard is om verder verteld te worden. Verkrachting is helaas een van de grootste problemen van de moderne tijd en we kunnen er niet teveel informatie over verspreiden.

Alle mensen hebben het recht om over hun eigen lichaam te beschikken. Dit moet ophouden, en dat kunnen we alleen samen doen!
[fblike]