Zoek
Sluit dit zoekvak.

Ze doet centjes in een zak met water en laat het de HELE zomer in haar tuin hangen

Het wordt weer langzaam beter weer en de zomer komt steeds een beetje dichterbij. in de zomer kunnen we weer genieten van de lange warme avonden. Niks is beter dan ’s avonds lekker buiten zitten met een drankje en je vrienden. Als het lekker warm blijft ’s avonds kun je desnoods ook nog de bbq aansteken. Toch is er één ding dat zo’n perfecte zomeravond kan verpesten…

Waarschijnlijk weet je al waar ik het over heb… VLIEGEN! Wij hebben gelukkig een simpel trucje gevonden om de vliegen uit de tuin te houden.

Wij hebben een truc gevonden die er voor zorgt dat de vliegen binnen 5 minuten verdwenen en dat op een veiliger manier.

Het enige hieraan is dat je alle benodigdheden waarschijnlijk al thuis hebt. Om deze anti-vliegenzak te maken heb je het volgende nodig:

 • Hersluitbaar plastic zakje
 • Limoensap
 • Een paar muntjes
 • Beetje zout
 • Als aller eerste moet je een beetje water in een kom gieten en daar wat zout en limoensap aan toe voegen. Ongeveer 2 scheutjes limoensap is voldoende. Wat heel belangrijk is is dat je het goed door elkaar roert. Wanneer het mengsel klaar is giet je het in een hersluitbaar plastic zakje tot deze bijna vol zit. Voordat je het zakje sluit doe je er een paar 5 cent muntstukjes in.

  Wanneer je klaar bent moetje het ophangen. Tip: hang het zo voorzichtig mogelijk op in je tuin. Vanaf nu zul je een stuk minder last hebben van vliegen in je tuin!

  Heb je een grote tuin? Hang dan gerust meer zakjes op. Dit is alles wat je nodig hebt om je tuin vlieg vrij te houden. Vergeet deze nuttige tip niet te delen met je vrienden op Facebook!
  [fblike]