Zoek
Sluit dit zoekvak.

Yolanthe toont hoe lang de lokken van zoontje écht zijn.

Doorgaans draagt de zoon van Yolanthe en Wesley Sneijder, Xess Xava, zijn haar in een knotje. Nu toont mama op Instagram hoe lang het haar van haar zoontje echt is. En dat is best indrukwekkend lang!

De brunette deelde op Instagram een foto van haar zoontje waarbij hij poseert op een step. Het jongetje draagt zijn haar los. Dat is iets wat we niet vaak te zien krijgen. De fans reageren verbaasd op de lengte van het haar van het jongetje. Een fan schreef: “Hij lijkt op kleine Tarzan met zijn lange haar.” Een andere volger merkte op: “Waaaaaauw, wat is zijn haar al mooi lang geworden zeg.”

Roerige periode

Op privégebied heeft Yolanthe een moeilijke periode achter de rug. Onlangs onthulde de actrice dat ze het nog altijd moeilijk heeft om te praten over de breuk met Wesley. De twee lieten nooit veel los over de reden van de breuk. De voormalige voetballer onthulde wel dat hij het meerdere keren verknald had. Yolanthe van haar kant verklaarde dat de breuk niet iets was van één dag, maar dat er heel veel verdriet aan voorafging. De breuk lijkt definitief.