Zoek
Sluit dit zoekvak.

Yolanthe niet gediend van vrijpostige Luuk Ikink

RTL Boulevard roept er schande van dat het liefdesleven van hun eigen Bridget Maasland zo onder de loep ligt van de media, maar ondertussen blijft de tv-show wel wroeten in de privélevens van andere sterren. Presentator Luuk Ikink sprak in de uitzending van dinsdagavond met Yolanthe Cabau, omdat de actrice in New York een prijs heeft gewonnen voor de stichting Free A Girl, waarvan ze mede-oprichter is. In werkelijkheid was Ikink vooral nieuwsgierig naar haar privéleven.

Eerst probeerde Ikink nog een wit voetje te halen bij Cabau. “We zijn een beetje het gevoel dat we je een beetje kwijt aan het raken zijn, Yolanthe. Je bent alleen maar daar in Amerika. Wat doe je daar de hele tijd?”

Yolanthe: “Ahh, nou, jullie raken mij niet kwijt hoor! Ik ben in mei en juni twee maanden in Nederland om een nieuwe film, Just Say Yes, op te nemen en aan het eind van het jaar ga ik nog een film opnemen, Fuck de Liefde 2. Dat is dus nog een film. Ik blijf gewoon werken in Nederland, maar tussendoor ben ik veel in Amerika voor Free A Girl en ook omdat ik een heel gave acteeropleiding volg.”

Wil ze ook doorbreken als actrice in Amerika? “Mijn focus ligt daar nu niet op. Ik ben me op mezelf aan het focussen, op Xess, op Free A Girl.”

Daarna vroeg Ikink vrijpostig, verwijzend naar haar turbulente liefdesleven: “Focus je je ook nog op Wesley of is dat nu helemaal voorbij?”

Yolanthe: “Nou, daar wil ik het nu even niet over hebben.”

Ikink: “Duidelijk.”

Eddy Zoëy: “Nee, dat snap ik. Hé, dankjewel, Yolanthe.”