Zoek
Sluit dit zoekvak.

Yolanthe geeft duidelijkheid over nieuwe liefde

Yolanthe Cabau heeft inmiddels gereageerd op de geruchten dat ze weer tot over haar oren verliefd zou zijn. Het weekblad Story publiceerde woensdag het verhaal dat de actrice zou zijn gevallen voor de charmes van de Nederlandse miljardair Robert van der Wallen…

Op Instagram laat de presentatrice weten dat zij helemaal van niks weet en waarschuwt haar volgers. “Interessant wanneer mensen en/of media claimen dat ze dingen weten over mijn persoonlijke leven, terwijl ik nergens van af weet. #geloofnietalleswatjeleest”, adviseert de presentatrice.

Het weekblad schreef woensdag dat er meerdere bekenden van Yolanthe aan het blad zouden hebben bevestigd dat zij en Robert het erg gezellig hebben. Zo zouden de twee door haar zus Rebecca en haar vriend Marcel Boekhoorn zijn gekoppeld.

Het management liet al aan Shownieuws weten dat het klinkklare onzin zou zijn. Volgens de bronnen van Story zou dit extra pijnlijk zijn voor Wesley Sneijder, hij zou namelijk nog niet op de hoogte zijn van de nieuwe liefde van zijn ex-vrouw Yolanthe.

In maart 2019 maakten Wesley Sneijder en Yolanthe bekend uit elkaar te gaan. Wesley kwam hier later zelf echter op terug door te zeggen dat hij en Yolanthe ‘nog niet gescheiden’ waren. Na deze tijd is het tweetal nog meerdere malen samen gespot. Zo werden zij vorig jaar zomer samen gezien bij bij stadion Galgenwaard in Utrecht.

En ook in januari werden zij nog een keer samen gespot op Schiphol toen zij met hun zoontje Xess Xava een vlucht namen naar Los Angeles, de huidige thuisbasis van Yolanthe. Volgens de maker van de foto kreeg Yolanthe zelfs een zoen in haar nek van Wesley. Maar het management van Yolanthe liet Shownieuws daarop weten: “Yolanthe en Wesley zijn uit elkaar, aan de situatie is niets veranderd.” Op de foto is echter duidelijk te zien dat de twee weer samen staan.

Eerder vertelde Yolanthe al openhartig in de VROUW over de breuk. “Afgelopen jaar was een van de moeilijkste jaren uit mijn leven. Ik denk dat iedereen die een relatiebreuk heeft ervaren, begrijpt hoe verdrietig en eenzaam dat kan zijn”, vertelt ze.

Het was dan ook vooral haar zoontje Xess Xava (4) die haar door deze tijd heen sleepte. “Het allerbelangrijkste van alles is mijn lieve Xess Xava (4) die mij elke dag zo veel liefde geeft en heel trots maakt. Ik vind het bijzonder dat ik elk moment mag meemaken van hoe hij groeit en leert.” De brunette bevestigde wel dat ze nog altijd contact heeft met de familie van Wesley. “Na al die jaren is ook Wesley’s familie mijn familie geworden.

Ik hou zielsveel van zijn ouders”. Voor de opvang van haar 4-jarige zoontje Xess Xava tijdens tv-opnames kan ze rekenen op de ouders van Wesley. “Zijn moeder is als een moeder voor me. Wat er ook gebeurt, die liefde zal nooit verdwijnen.”