Search
Close this search box.

Wrede vrouw slaat en bijt haar hond in de metro – heldhaftige passagiers staan op om hem te redden.

Er lopen mensen rond op aarde die het gewoon geen huisdieren zouden mogen houden. In 2017 vond er een buitengewone schaamteloze en wrede daad plaats toen een vrouw gefilmd werd hoe ze haar hond in de metro sloeg en martelde, en dat onder de ogen van de medepassagiers.

De schokkende video verspreidde zich als een lopend vuurtje over het internet. Niet zozeer omwille van het choquerende gedrag van de “eigenaar”, maar eerder omwille van de manier waarop de andere passagiers reageerden.

De beelden, die vorig jaar in augustus aan de oppervlakte kwamen, werden gemaakt in een metrostel in Toronto, Canada.

We zien hoe een blonde vrouw haar hondje herhaaldelijk slaat, nijpt en zelfs bijt. De arme hond is zichtbaar aan het lijden. Het gromt en probeert wanhopig aan de foltering te ontsnappen, maar de meedogenloze vrouw trekt alleen maar agressief aan de leiband.

Dit gebeurt allemaal onder de ogen van de andere passagiers. Een persoon legt alles vast op camera, terwijl een andere persoon besluit dat het genoeg is en confronteert de vrouw over het misbruik.

De dappere vreemde stapt op haar toe en verzoekt haar om op te houden. Als antwoord wordt de vrouw erg onbeschoft en begint de man te beledigen. De held weigert echter op te geven. Hij staat zijn mannetje en blijft proberen om de hond te redden.

Uiteindelijk komt het veiligheidspersoneel aan boord.

“Een man ging naar de treinbestuurder”, schreef Roxy Huang, die de video postte. “De hele trein stopte en meer dan 3 veiligheidsagenten stapten op haar toe en dan stapte ze uit de trein.”

https://youtu.be/6xgi2_JFTeY

Volgens de Toronto Sun werd de politie er vervolgens bijgehaald, maar die konden de hond niet afnemen omdat ze op dat moment niet voldoende bewijzen van het misbruik hadden.

De volgende dag werd de video echter aan de politie getoond. Dit leidde ertoe dat de vrouw opgespoord werd en dat haar hond bij haar werd weggenomen. Gelukkig verloor ze de hoede over het dier, zodat hij haar niet langer hoefde te vrezen.
[fblike]