Zoek
Sluit dit zoekvak.

Winky verliest op hilarische wijze hondenshow, maar wint wereldwijd harten

Winky is een schattige bichon frisé die snel aan bekendheid wint door zijn bijzondere optreden tijdens de 143ste editie van de Westminster Dog Show in New York.

Terwijl andere honden over de hindernissen, tunnels en bruggen vlogen als echte atleten, besloot Winky het op zijn eigen manier te doen.

Zodra hij het parcours betreed, is het duidelijk dat er geen records worden verbroken. Op zijn gemakje huppelt het hondje langs de juichende fans.

De zogenaamde ‘agility course’ is waar de getalenteerde viervoeters kunnen schijnen. Verb, een bordercollie, had dit jaar de snelste tijd met 32,05 seconden.

Helaas kwam Winky daar niet bij in de buurt. Zijn race leek meer op een lekker wandelingetje in het park, dan op een wedstrijd. Maar, hij genoot er wel van! De schattige hond stopt zelfs een paar keer, alsof hij het enthousiaste applaus en gejuich helemaal absorbeert.

Eerlijk is eerlijk, Verb de bordercollie, is een stukje groter dan Winky. Om een beter idee te krijgen, in Winky’s gewichtsklasse won Gabe, een épagneul nain continental, met een tijd van 39,31 seconden.

Winky deed er meer dan dubbel zo lang over…100 seconden met 92 fouten.

Maar, zijn relaxte benadering leverde hem direct na het optreden heel veel fans op! Winky wordt aangehaald als een voorbeeld en inspiratie in deze stressvolle tijden.

Dus, de volgende keer als de dagelijkse hectiek je iets te veel wordt, denk aan Winky en weet dat het ook anders kan!

Bekijk hieronder hoe deze kampioen alle harten verovert en vergeet dit artikel niet te delen, zodat je iemand vandaag hiermee kan opvrolijken!