Zoek
Sluit dit zoekvak.

Wilfred Genee haalt hard uit: ‘Waarom lieg je, André Hazes?’

Wilfred Genee vindt het onbegrijpelijk dat André Hazes jr. aantoonbaar liegt over wat er in februari gebeurd is in het toilethokje op het strand van Curaçao. Dat heeft hij gezegd op Radio Veronica. Hazes dook een kwartier lang het damestoilet in met zijn huidige vriendin, Monique Westenberg, terwijl hij toen nog een relatie had met Bridget Maasland. Via een oplettende strandganger kwamen die beelden terecht bij Shownieuws, maar Hazes lijkt te vergeten dat die beelden nooit meer verdwijnen.

De volkszanger riep maandagochtend in de radioshow van zijn goede vriend Frank Dane dat ze naar het damestoilet gingen omdat hun zoontje moest plassen, terwijl op de beelden duidelijk te zien is dat André en Monique zónder kleine Dré naar binnen lopen en er ook zónder hem weer uit komen.

Wilfred: “Het is niet handig toch als er bewijsmateriaal is? Of hebben ze het jongetje aan de andere kant de deur uit laten gaan?”

Sidekick Rick Romijn: “Die twee lopen gewoon te liegen.”

Nieuwslezer Celine Huijsmans: “Monique zou nooit zomaar zonder Dreetje de wc uit komen.”

Wilfred: “Waarom doe je dat dan?”

Rick: “Gewoon geiligheid.”

Wilfred: “Nee, niet dat je het doet! Maar dat je erover liegt, bedoel ik!”

Rick: “Dat is dommigheid.”

Celine: “Ja, dan wordt Bridget boos.”

Wilfred: “Het is allemaal zo hypocriet dit, man!”

Sidekick Niels van Baarlen: “Kijk, dat hij zegt dat het 55 graden was in het wc-hokje zegt het al genoeg, hè, eigenlijk!”

Rick lachend: “Dat was niet met Bridget!”

Bron: Mediacourant Beeld: Youtube