Zoek
Sluit dit zoekvak.

Wie keek vroeger ook ‘Het kleine huis op de prairie?’ ZO zien de acteurs er NU uit!

Wij waren helemaal weg van deze heerlijke serie!

Het is jarenlang één van onze lievelingsseries geweest en soms kijken we stiekem nóg wel eens de herhalingen… ‘Little House on the Prairie’, oftewel ‘Het Kleine Huis op de Prairie’! Van 1974 tot 1984 was de serie te zien op televisie, pas na 9 seizoenen en 205 afleveringen later stopte de serie.

De serie speelde zich af in Minnesota en draait om de familie Ingalls. In het begin zitten de kinderen nog op school en hebben ze regelmatig ruzie met de kinderen Oleson. Vader Oleson, de eigenaar van dorpswinkel Oleson’s Mercantile, is echter een vriend van de familie Ingalls, zijn vrouw Harriet juist weer niet. Door haar geroddel zorgt zij vaak voor problemen. Nellie Oleson is een kopie van haar moeder, vaak gemeen en ze probeert altijd Laura te vernederen. Broertje Willie helpt zijn zus vaak met haar streken.

33 JAAR GELEDEN
Het is alweer 33 jaar geleden, wat vliegt de tijd ook! De serie is na de jaren ’80 nog vaak herhaald op televisie, daarom lijkt het nog niet zo lang geleden. Hoe zou het nu met de acteurs gaan? Ook zij zijn natuurlijk ouder geworden, logisch. Wij hebben ze allemaal eens even opgezocht om te kijken hoe ze er nu uitzien, check de foto’s hieronder!

Deel dit bericht met je familie en vrienden! En vergeet niet onze Facebook pagina te liken voor meer!