Search
Close this search box.

Wat zegt jouw vuist over je persoonlijkheid?

De kunst van handpalm lezen wordt al eeuwen gedaan.

Door de lijnen van de handen te analyseren, kunnen waarzeggers al eeuwenlang meer onthullen over iemands toekomst.

Dezer dagen gebruiken mensen nog steeds dezelfde technieken, maar in plaats van zich op rijkdom, dood en het huwelijk te concentreren, focussen ze tegenwoordig meer op je persoonlijkheid.

Maar in plaats van te kijken naar de lijnen van je handpalm, zegt de manier waarop je je vuisten balt, veel meer over je persoonlijkheid.

Om meer te weten over jezelf, bal je vuist en kijk even naar de verschillende persoonlijkheden hieronder.

Het werkt alleen als je een vuist maakt zonder te veel na te denken over hoe je het eigenlijk doet. Je denkt misschien dat iedereen hetzelfde doet, maar feit is dat de manier waarop we onze vingers en duim plaatsen, kan verschillen van persoon tot persoon.

Ik weet niet of er überhaupt echt onderzoek naar werd gedaan, maar voor mij was het alvast de nagel op de kop.

Om het gemakkelijk te houden hebben we de persoonlijkheidstypen A, B en C genoemd.

Type A: Duim aan de zijkant van je vingers
Als dit de manier is waarop je een vuist maakt, ben je een voorzichtig persoon. Je bent gevoelig, attent en hebt een goed hart.

Je begrijpt ook anderen hun gevoelens en je gedraagt je er dan ook naar. Je bent een toegankelijk en sociaal persoon.

Binnenin ben je zeer georganiseerd, strategisch en creatief. Je bent meer introvert dan extrovert en houdt van een balans tussen sociaal engagement en alleen zijn. Je kunt soms ongeduldig zijn.

Wees voorzichtig in nieuwe relaties zodat mensen geen misbruik maken van je goeie, gulle persoonlijkheid.

Wees jezelf, maar let op.

Type B: Duim over je vingers
Als je je duim over je andere vier vingers legt, ben je een charmante, getalenteerde en charismatische persoon. Je bent extrovert en iedereen merkt wanneer je ergens binnenwandelt. Je bent spontaan en zegt nooit neen tegen een avontuur.

Maar je bent ook emotioneel, en je draagt je emoties met je mee. Niemand kan zich vergissen wanneer je blij, kwaad of droevig bent.

Je bent gedreven en ambitieus, en je hebt dromen die je wilt najagen, zelfs als je ze voor jezelf houdt. Je vertrouwt namelijk niet dat anderen ze zullen begrijpen.

Je werk betekent veel voor je, en je vindt het belangrijk wat anderen over je denken. Een iets waar je mee worstelt is dat mensen je bedoelingen verkeerd begrijpen. Zelfs al is dit hun probleem, niet het jouwe.

Type C: Duim vanbinnen in je vuist
Als je je duim houdt zoals in de afbeelding hierboven, ben je een introvert.

Je duim die zich verbergt achter je andere vingers, zijn symbool voor je diepste gedachten die je niet wilt delen. Je bent alleen close met een paar mensen en je houdt ervan om tijd alleen door te brengen. Iets waar je een hekel aan hebt, is drama.

Je haat leugenaars en zoekt alleen mensen op die eerlijk en rechtuit zijn. Je wilt namelijk alleen maar optrekken met mensen die eerlijk zijn en waar je een diepe en betekenisvolle relatie kunt hebben.

Je houdt wel van een avondje uit, maar na genoeg tijd door te brengen in een sociale omgeving, kijk je er al naar uit om je terug te trekken. Je kunt niet omgaan met mensen die je tijd verspillen.

Je bent voorzichtig om anderen niet te kwetsen en niets geeft je zoveel rust als vrede, harmonie en persoonlijke ruimte.

Welk persoonlijkheidstype heb jij?

Voel je vrij om dit artikel te delen op Facebook met je vrienden zodat mensen hun persoonlijkheid kunnen analyseren aan de hand van hun vuist!
[fblike]