Zoek
Sluit dit zoekvak.

Wanhopige straathond huilt om hulp voor pup en schenkt vertrouwen aan vreemden

Het doet altijd pijn om dieren in nood te zien. Vaak zijn ze hulpeloos, onschuldig en hebben ze onze hulp nodig.

De Indiase dierenwelzijnsorganisatie Animal Aid Unlimited vecht een onvermoeibare strijd om de omstandigheden voor talloze straathonden te verbeteren. Iedere dag werken ze keihard om ervoor te zorgen dat alle levende wezens met mededogen en liefde worden behandeld.

Enige tijd geleden ontving de organisatie een oproep voor een puppy dat er slecht aan toe was. Eenmaal ter plekke zagen de medewerkers van de organisatie dat de kleine puppy zijn wanhopige moeder aan zijn zijde had – en ze riep om hulp.

De hondenmoeder zorgde zo goed als ze kon voor haar puppy, maar instinctief voelde ze aan dat de medewerkers van Animal Aid Unlimited kwamen helpen en daarom vertrouwde ze hen volledig.

Het personeel pakte de pup op en terwijl het hondje kermde van de pijn, blafte de hondenmoeder met medelijden.

De hondenvader kwam ook naar de plaats om te zien wat er gebeurde, maar de kleine pup was gelukkig in goede handen. Het personeel van de organisatie pakte de kleine puppy voorzichtig op en reed hem naar een dierenarts.

Bij de dierenarts bleek dat de puppy twee diepe wonden op zijn schouders had, wat levensbedreigend kon zijn als hij niet op tijd hulp had gekregen.

De kleine pup was dapper gedurende de behandeling, maar na deze beproeving en het leven op straat had hij veel rust, eten en liefde nodig.

Gelukkig kunnen we onthullen dat dit verhaal een mooi einde kent voor het hondengezin!

Animal Aid Unlimited verdient een enorme eerbetoon, voor de onvermoeibare strijd die ze voeren om de omstandigheden te verbeteren voor de meer dan 35 miljoen straathonden in India!