Zoek
Sluit dit zoekvak.

Wanhopige moeder probeert haar pitbull te vermoorden terwijl de hond haar baby doodbijt.

Waarschuwing: Dit artikel bevat schokkende inhoud die niet geschikt is voor gevoelige lezers.

Dit is het weerzinwekkende moment waarop een operator van een noodcentrale een schreeuwende moeder zei om de keel van haar pitbull over te snijden omdat de hond haar babydochter doodbeet in hun voortuin.

In het schokkende audiofragment horen we hoe de Amerikaanse operator de vrouw, Miranda Harrell, opdraagt om naar binnen te gaan en een wapen te grijpen, zoals een steakmes. Nadat de moeder antwoordt dat ze haar eenjarige dochter Triniti niet alleen kan laten, antwoordt de operator: “Het duurt 30 seconden om naar binnen te lopen en het te nemen.”

Ogenblikken later, nadat Miranda het mes heeft, gaat de operator verder en zegt: “Grijp hem bij een oor en snijd onder zijn nek. Hij zal loslaten.

“Het zal zijn kaakspieren doen lossen.”

Hartverscheurend schreeuwt de moeder: “Het mes is te bot!”

“Stuur iemand, nu!”

De kleine Triniti zou enkele dagen na de aanval, die plaatsvond op 22 oktober in Rocky Mount, overlijden in het ziekenhuis. De aanval kon alleen maar gestopt worden nadat een politieagent de hond doodschoot.

De politie zegt dat het kind samen met mama buiten aan het spelen was toen de zesjarige hond het meisje in het rond begon te slingeren. Wanhopig om het leven van haar dochter te redden, belde ze de noodcentrale en riep: “Help me, ze is aan het sterven!”

WAARSCHUWING: HET ONDERSTAANDE FRAGMENT IS NIET GESCHIKT VOOR GEVOELIGE KIJKERS.

DEEL DIT BERICHT OM JE MEDELEVEN AAN DE NABESTAANDEN UIT TE DRUKKEN