Zoek
Sluit dit zoekvak.

Vrouw weigert de poep van haar hond op te ruimen, maar krijgt al snel spijt.

Het hebben van een hond is een grote verantwoordelijkheid. Het is belangrijk goed voor de trouwe viervoeter te zorgen. Dat betekent ook, onder andere, hondenpoep opruimen.

Het is ontzettend vervelend en walgelijk om in poep te stappen. Sterk nog, het is een van de grootste ergernissen in stedelijke gebieden. Baasjes zijn verplicht om hondenpoep op te ruimen, maar niet iedereen doet dit.

De meeste hondenbezitters zijn zich er natuurlijk van bewust dat die verantwoordelijkheid bestaat, maar soms moeten mensen aan hun verantwoordelijkheden herinnerd worden. Dat kan door middel van een boete, maar soms zijn er creatievere manieren.

Dat was in de onderstaande clip absoluut het geval, toen een Russische vrouw genoeg had van een snobistische hondenbezitter die pertinent weigerde de ontlasting van haar kleine hondje op te ruimen.

Omdat we geen Russisch spreken, verstaan we helaas niet wat er in de onderstaande video wordt gezegd. Maar, we zijn er bijna zeker van dat de vrouw in de dure Mercedes een lesje voor het leven heeft geleerd.

Bekijk zelf de onderstaande beelden en deel deze met je vrienden op Facebook als je ook vindt dat de vrouw dat haar verdiende loon krijgt!