Zoek
Sluit dit zoekvak.

Vrouw vindt haar hond geraakt door een pijl – is verbluft als ze een detail op de pijl ziet

Ik word altijd zo boos als ik hoor over honden of andere dieren die slecht zijn behandeld, hetzij per ongeluk of expres.

Dit is het verhaal van wat er gebeurde met een prachtige golden retriever genaamd Cosmos, die werd gevonden nadat hem het onvoorstelbare was overkomen. Hij was door de romp met een pijl geschoten.

En toen zijn eigenaar een klein detail op de pijl opmerkte, vertelde ze het onmiddellijk aan de politie.

Cosmo is de geliefde hond van de familie Redick. Hij is een essentieel lid van het gezin en heeft met hen allerlei avonturen beleefd.

Maar op een dag kreeg de eigenaar van Cosmo, Christine, een telefoontje dat geen enkele hondeneigenaar ooit wil ontvangen. Iemand zei dat Cosmo in haar tuin was en dat hij zwaar gewond was.

“Ze kwam thuis van het werk en vond mijn hond in hun tuin zitten met een pijl duidelijk door zijn borst,” vertelde Christine aan News 5 Cleveland.

Zwaargewond, maar bij bewustzijn, zat Cosmo op het gazon – en Christine haastte zich naar zijn zijde.

Christine bracht Cosmo rechtstreeks naar het ziekenhuis, waar de dokter zei dat ze twee keuzes had. Cosmo laten inslapen of probeer een levensreddende operatie uit te voeren. Christine en haar familie kozen voor de laatste optie – en gelukkig was de operatie succesvol.

De röntgenstralen toonden aan dat de pijl enkele centimeters het hart en de longen van Cosmo had gemist. Tot ieders vreugde wordt van het gouden labrador verwacht dat het zich volledig herstelt van de vreselijke gebeurtenis.

Een aanwijzing op de pijl
Niemand wist wie dit de kleine hond zou hebben aangedaan. Maar de politie had al snel een idee.

Geschreven op de pijl van de pijl was een naam – de naam van een 16-jarige buurjongen.

Toen de politie de tiener confronteerde, bekende hij dat hij de hond had geprobeerd neer te schieten. Maar hij ontkende dat hij het expres deed. Hij zei dat hij dacht dat Cosmo een coyote was, die hij probeerde weg te jagen.

Ongeacht of het verhaal van de tiener waar is, ik ben blij dat Cosmo een mooie toekomst voor zich heeft. Hopelijk heeft hij geen pijn en zal hij vergeten dat hij ooit is neergeschoten – en in plaats daarvan zal hij genieten van het mooie, gelukkige leven dat hij verdient.

Alle dieren verdienen het om een ​​vredig, gelukkig leven te leiden. Druk op LIKE hieronder als je akkoord gaat.
[fblike]