Search
Close this search box.

Vrouw vertelt Dr.Phil dat ze al meer dan drie jaar zwanger is.

Ondanks dat de vrouw al meer dan 20 jaar geleden een sterilisatie uitvoerde, is ze ervan overtuigd dat ze bijna vier jaar zwanger is.

In een recente aflevering van Dr. Phil was Zona te gast. De vrouw beweert dat ze al drie jaar en zeven maanden zwanger is. De kans dat dit daadwerkelijk zo is, is niet erg groot. Zona heeft zich namelijk op 20-jarige leeftijd laten steriliseren.

Daarnaast heeft de vrouw talloze zwangerschapstesten gedaan, welke allemaal negatief waren. Bloed- en urinetesten, echografieën alles duidt op hetzelfde resultaat. Desondanks dit alles is Zona er ‘duizend procent’ zeker van dat ze wel zwanger is.

Op haar veertigste, bijna vier jaar geleden, raakte ze dus zwanger. Ze geeft aan nog steeds in schok te zijn. Zona is er heilig van overtuigd dat ze in verwachting van een zesling is, die zich in een ‘verborgen baardmoeder’ bevinden.

Dr. Phil wil de vrouw ervan overtuigen dat ze niet zwanger is en laat haar onderzoeken door een van Amerika’s beste gynaecologen. Zoals te verwachten viel, wil Zona het resultaat (niet zwanger) niet geloven.

Het is af te vragen of het wel verantwoord is om dit soort mensen op televisie hun verhaal te laten doen. De arme vrouw heeft duidelijk hulp nodig, welke een televisieprogramma niet kan bieden. Hopelijk krijgt Zona alsnog de hulp die ze nodig heeft nadat iemand de beelden heeft gezien.