Search
Close this search box.

Vrouw reist 10 uur om een blinde kitten te adopteren, maar de kitten heeft een onafscheidelijke band met geredde hond.

Een vrouw reed tien uur om een blinde kitten een nieuw thuis te geven. Het kitten besloot dat haar beste vriendin een geredde hond zou zijn.

Het kitten Lime werd, samen met haar zusje, gered toen ze pas drie dagen oud waren. Hun oogjes waren niet goed ontwikkeld en erg geïnfecteerd. Het was niet zeker of ze de eerste 48 uur zouden overleven, maar gelukkig redde het tweetal het.

https://www.instagram.com/p/BjxPiQnjp2f/?utm_source=ig_embed

Een tijdje later zag Bryanna Rosario een foto van Lime ter adoptie. Het kitten deed haar denken aan een kat die ze had geadopteerd, met dezelfde kleur vacht en ook blind. Die kat was inmiddels overleden, maar had een mooi en voldaan leven geleid.

Bryanna wist meteen dat ze Lime moest adopteren. Ze pakte haar spullen en bereidde zich voor op een tien uur durende autoreis. Aan Love Meow vertelde ze: „De eerste keer dat ik haar ontmoette was ongelooflijk emotioneel.”

Lime kon dan misschien niet zien, al haar andere zintuigen waren ontzettend scherp. Toen het kitten eenmaal thuis was, ontmoette ze haar boertjes en zusjes; twee oudere katten en twee honden.

https://www.instagram.com/p/BkA36DIBq3C/?utm_source=ig_embed

Het werd snel duidelijk dat ze een geweldige band had met een van de geredde honden: Letty. Slechts een paar dagen nadat ze elkaar leerden kennen, was het tweetal reeds onafscheidelijk.

https://www.instagram.com/p/BqM19CUFTn3/?utm_source=ig_embed

„Letty miauwt ontzettend als ik Letty uitlaat, ze is constant op zoek naar haar en speelt altijd met haar.”, vertelde Bryanna. Andersom is ook het geval, Letty haast zich naar Lime zodra ze thuis komt na het buiten wandelen.

Hieronder kun je beelden zien van deze schattige vriendschap! Als je ze ook zo geweldig samen vindt, overweeg het dan te delen met je vrienden en familie op Facebook, zodat ze ook kunnen genieten van deze hartverwarmende vriendschap!