Zoek
Sluit dit zoekvak.

Vrouw past kettinkje bij juwelier en rent weg met een speciale reden. De verkoopster wist daarna niet wat haar overkwam

Juweliers zijn erg goed beveiligd. Het is helaas een noodzaak omdat diefstal veel voorkomt. Medewerkers weten dus dat als ze een overval kunnen voorkomen, ze er alles aan moeten doen.

Grappen ten kosten van anderen maken is makkelijk en soms gemeen. Niet in dit geval. In de onderstaand video worden verkopers voor de gek gehouden, maar ze blijven glimlachen en soms moeten ze er om lachen. Stel je voor dat je in een winkel werkt en je ziet iemand iets passen en daarna snel weglopen.

De overgrote meerderheid van ons zal aannemen dat degene iets wil stelen. Dus als je bij een juwelier werkt en je ziet dat een klant wegrent met een kettinkje dat ze net omdeed, ga je er als een speer achteraan.

Dit is precies wat de meeste mensen in de onderstaande video doen. Deze video is een enorme hit op sociale media en is duizenden keren gedeeld. Iedereen die het ziet barst in lachen uit.

Een jonge vrouw past een kettinkje en rent daarna weg. De verkopers denken dat ze het sieraad steelt, maar nee, ze haast zich naar een spiegel. Natuurlijk deed de vrouw het met opzet om de verkopers voor de gek te houden. We moeten erkennen dat het perfect is gelukt!

Bekijk de onderstaande video om deze grap te ontdekken die zoveel mensen wereldwijd aan het lachen heeft gemaakt! Deel het gerust met je vrienden als je het ook hilarisch vindt!