Zoek
Sluit dit zoekvak.

Vrouw herenigd met leeuwen die ze als welpen heeft opgevoed – het beeldmateriaal is onvergetelijk

In tegenstelling tot mensen vergeten dieren nooit wie voor hen heeft gezorgd.

Het maakt niet uit hoe lang het is verstreken, het lijkt erop dat dieren een speciaal vermogen bezitten om iemand te herkennen die hen in het verleden vriendelijkheid, liefde en mededogen heeft getoond.

Natuurlijk, we zien het veel met honden, maar het is beslist niet beperkt tot hen. Een chimpansee, een beer, een leeuw … twee leeuwen kunnen het ook?

Kijk naar de ontmoeting in de onderstaande video en ik beloof je dat je het prachtig zal vinden.

Volgens British Paper, de Daily Mirror, had een vrouw zeven jaar geleden twee verlaten leeuwen geadopteerd. Ze werden echter te groot om voldoende voor ze te zorgen, en dus werden ze in een dierentuin in Zwitserland geplaatst.

De katten werden later verplaatst naar een gespecialiseerd leeuwenpark in Slowakije, waar deze specifieke reünie plaatsvindt.

Voor de eerste keer ontmoet deze vrouw de twee leeuwen die ze al die jaren geleden heeft geadopteerd. Het is duidelijk een nerveus moment als de beesten het hek naderen.

Maar kijk dan wat er gebeurt als de twee bij de poort springen en een bekend gezicht herkennen.

https://youtu.be/YYdJbWBADBI

Probeer niet te zeggen dat dieren geen gevoelens hebben!

Wat een ongelooflijke video – ware liefde laat nooit teleurstellen. Deel deze prachtige clip met al je dierenliefhebbende vrienden.
[fblike]