Search
Close this search box.

Vrouw heeft haar in zes maanden niet gewassen – kijk nu naar het verbluffende resultaat 8 uur na haar knipbeurt

Tenzij je het uit de eerste hand hebt meegemaakt, is depressie iets dat moeilijk te begrijpen kan zijn. Miljoenen mensen over de hele wereld worstelen dagelijks met de ziekte, wat in veel gevallen het leven van een normaal, gezond leven tot een uitdaging kan maken.

Kapper Kate Langman kwam onlangs oog in oog te staan ​​met zo’n persoon. Een vrouw bezocht haar salon en legde uit dat ze al een half jaar worstelde met depressiviteit. Ze was op zoek naar verandering – en dat is precies wat ze kreeg.

Kate had een gewone dag op haar werk toen ze merkte dat een onbekende vrouw was binnengelopen en haarproducten op een plank bestudeerde.

Kate benaderde haar en vroeg of ze hulp nodig had – en toen hoorde ze het lange en nogal pijnlijke verhaal van de vrouw.

De vrouw in kwestie kampt al meer dan zes maanden met ernstige depressies. Ze was zelfs niet in staat geweest om uit bed te komen en had dus niet haar haar gewassen of geborsteld gedurende de hele periode. Ze had haar haar in een paardenstaart gebonden – maar omdat het niet zo lang was gewassen, was het zo hard als een steen.

Kate, die later het verhaal op Facebook deelde, verklaart:

‘Dus vandaag komt ze naar binnen lopen en vraagt ​​of ze haar haar vandaag kan laten doen en dat ze eindelijk weer uit bed is. Ik zei natuurlijk ja. Het kon me niet schelen hoe laat ik bleef, ik wilde zeker weten dat er voor haar gezorgd werd “, schreef ze

De vrouw drong er meerdere keren op aan dat Kate al haar haar kon knippen en dat het haar niets kon schelen wat het zou kosten. Het enige wat ze wilde was zichzelf opnieuw herkennen. Maar Kate besloot dat ze er alles aan zou doen om de vrouw te helpen, haar terug te geven wat ze zo hard nodig had: zich weer helemaal goed voelen.

Kate legde de vrouw op de stoel en begon door haar haar te kammen. Acht en een half uur later, na ontwarren, kleuren en knippen van haar haar, leek het alsof er een nieuwe vrouw in de stoel voor haar zat.

Toen Kate klaar was met knippen en stylen, zag ze iets ongelooflijks.

“Tegen het einde van deze dienst kon ik de schittering in haar ogen zien en ik kon haar wangen roze zien kleuren van de opwinding dat ze niet alleen haar vingers weer door haar haar kon strelen, maar dat ze zichzelf weer voelde” schrijft Kate.

“Ik heb iemands leven vandaag veranderd en ik zal het nooit vergeten. En als dit ooit haar weg terug naar haar vindt, wil ik dat ze weet hoe geweldig, geweldig, aardig, liefdevol en hoe sterk van een persoon ze is. “

“En niet alleen die dingen, maar hoe mooi ze is … ze verdient niets anders dan geluk … en ik ben zo dankbaar dat ik haar kon helpen met haar eerste stap,” voegt Kate eraan toe.

Kate’s vriendelijkheid, geduld en gebrek aan inzicht raakten me. Deel dit artikel alstublieft met anderen als je het ermee eens bent dat haar houding lovenswaardig is – en geloof dat de samenleving beter geïnformeerd moet zijn over depressie en de implicaties daarvan.
[fblike]