Zoek
Sluit dit zoekvak.

Vrouw geeft haar hond haar jas om hem warm te houden terwijl hij buiten wacht

De winter is hier en als de temperatuur daalt, is het belangrijk om onze huisdieren te beschermen tegen het ijzige weer.

Sommige mensen realiseren zich niet dat honden vatbaar zijn voor de kou, net als wij. Maar sommige goedhartige mensen doen hun best om dieren te beschermen tegen extreem weer.

De schattige manier waarop een hondenbezitter voor haar hond zorgde, trok de aandacht van een omstander, die de hartverwarmende foto’s op Facebook deelde.

Het was een koude, winderige dag in Cambridge, Massachusetts vorige maand. Een vrouw genaamd Kristina Hollie wachtte bij een bushalte met haar collega op Harvard Square.

Tijdens het wachten zag ze een vrouw haar hond uitlaten. De vreemdeling bond de hond vast aan een boom zodat ze het postkantoor kon binnenrennen.

Maar de hond trilde zichtbaar van het vriesweer … dus de eigenaar deed iets heel attent: ze gaf de hond haar jas!

“Ze deed meteen haar jas uit en bedekte de hond terwijl hij zat,” vertelde Kristina aan de Dodo. “Misschien dacht ze dat hij het zou aftrappen, dus boog ze zich voorover en ritste het om hem heen!”

Kristina liet het vriendelijke optreden niet onopgemerkt voorbijgaan en bedankte de vrouw voor het verzorgen van haar hond: “Ze antwoordde alleen:” Bedankt! Ik wil niet dat hij het koud heeft! ‘

Kristina plaatste de foto’s op de Dogspotting Facebook-groep, waar het duizenden positieve reacties ontving.

Kristina zegt dat de hond nog steeds buiten op zijn baas wachtte toen ze in de bus stapte, maar dat hij warm en tevreden leek.

“Ik zag twee of drie andere mensen langs hem heen lopen en zeggen dat hij er heel schattig en heel warm uitzag,” vertelde ze The Dodo.

Bedankt aan deze vrouw voor het uitkijken naar haar hond en het beschermen tegen de kou!