Zoek
Sluit dit zoekvak.

Vrouw blijft roze bloemen vinden op haar veranda en op een dag ziet ze plotseling haar geheime aanbidder voor haar neus.

Verhuizen naar een nieuwe woonst is dubbel, het is zowel spannend als angstig. Want het duurt altijd een poosje vooraleer je je thuis voelt en gewoon wordt aan je nieuwe omgeving. Bovendien moet je ook nog de nieuwe buren leren kennen.

Hopelijk vallen de buren mee, zodat je je comfortabel kunt voelen om eieren te vragen wanneer ze op zijn bijvoorbeeld. Maar ik heb ook al horrorverhalen gehoord over buren die elkaars leven zuur maken.

Toen Rosie verhuisde naar een nieuwe woning in het Verenigd Koninkrijk, vermoedde ze dat een van haar buren een geheime aanbidder was, want telkens ze in haar veranda kwam lagen er roze bloemen voor de deur.

Op het eerste zicht dacht ze dat het de wind was die de bloemen tot bij haar deur had geblazen, maar het weer zat er helemaal voor niets tussen. Hoe geraakten deze bloemen dan tot bij haar thuis, zou je je afvragen.

Wel, het was toen dat ze vermoedde dat ze waarschijnlijk een geheime aanbidder had.

Op een dag, toen ze eten aan het bereiden was, merkte ze haar geheime aanbidder op. Het was een meisje, en ze had een bloem in haar mond.

Ze haalde er snel haar camera bij zodat ze het meisje kon bezig zien in volle actie.

Harig, klein wezentje
Dit harige, kleine wezentje had telkens opnieuw Rosie’s veranda binnengewandeld om een klein geschenkje achter te laten: bloemen. De geheime aanbidder was niemand minder dan de kat van de buren, Willow!

Rosie had Willow ontmoet toen ze in haar nieuwe huis was gaan wonen, maar ze had helemaal geen idee dat ze zo’n charmeur was.

Op de duur kwam Willow elke dag naast de veranda zitten aan Rosie’s huis en wou ze niet weggaan tot Rosie haar binnenliet.

Geliefd in de buurt
Maar Rosie is niet de enige die bloemen krijg van deze lieve haarbal. Ze is erg populair in de hele buurt en buren zeggen dat ze in minstens 6 tuinen komt kuieren.

“Ze houdt erg veel van ons want ze steelt bloemen bij haar buren en laat ze achter in onze veranda. Tien dagen later, tien bloemen later dus, pas dan beseften we dat het de poes was,” vertelde Rosie aan LoveMeow.