Search
Close this search box.

Vrouw (88) kreeg bij bevalling te horen dat haar baby overleden was, maar 60 jaar later hoort ze “Ik ben niet dood”.

Een pasgeborene is zo’n fantastisch geschenk. Zeker voor degenen die problemen ondervinden tijdens de zwangerschap en dat de dingen eventueel fout zouden kunnen lopen.

Ik kan me de pijn zelfs niet voorstellen, zwanger zijn van een kindje, bevallen, en daarna te horen krijgen dat je baby gestorven is.

Genevieve Purinton was 18 toen ze beviel van een prachtig babymeisje in Indiana. Toen ze haar kind kreeg in 1949, waren de tijden echter niet te vergelijken met 2018 en als jonge, ongehuwde vrouw namen de dokters haar baby weg en vertelden ze dat het dood was.

Ik kan me niet inbeelden hoe hartverscheurend dit moet geweest zijn. Het enige dat deze vrouw toen wou was immers haar kind vasthouden. Maar die kans kreeg ze nooit.

“Toen ik hen vertelde dat ik mijn kind wilde zien, zeiden ze dat het gestorven was,” vertelt Genevieve aan Fox News.

Jammer genoeg kreeg Genevieve nooit meer kinderen nadat ze door een hysterectomie niet zwanger meer kon worden.

Op 88-jarige leeftijd woont dit lieve, oude dametje, die zoveel had meegemaakt, alleen in een flat voor bejaarden in Florida. De enige die nog leeft uit een gezin van acht kinderen.

Maar wat ze nog niet wist, is wat voor een ongelofelijke verrassing ze zou krijgen.

Ongeveer 1500 km verder, kreeg een vrouw genaamd Connie een DNA-test cadeau om haar familiestamboom mee te kunnen achterhalen.

Connie werd als pasgeboren baby geadopteerd door een familie in Californië. Maar vanaf vijfjarige leeftijd vroeg ze zich al af wie haar echte moeder was, en begon ze haar zoektocht.

Haar speurtocht leidde haar tot bij een vrouw die Connie’s biologische moeder had herkend als haar tante. Ze vertelde dat ze nog leefde.

De ontmoeting was bijzonder. Nu is dit oude, lieve dametje niet meer alleen nadat ze ontdekt dat ze toch een pracht van een dochter heeft op de wereld gezet. Maar niet alleen dat, ze heeft ook klein – en achterkleinkinderen.

Bekijk de prachtige ontmoeting in de video hieronder. Een perfect voorbeeld dat het nooit te laat is.