Zoek
Sluit dit zoekvak.

Vreselijk nieuws voor Fred van Leer na derde operatie

Fred van Leer heeft een update gegeven vanuit het ziekenhuis. De sterrenstylist werd zondagavond opnieuw opgenomen en is inmiddels dan ook geopereerd. Hij kreeg maandag alleen wel echt vreselijk nieuws te verwerken…

”Even een kleine update,” vertelt hij in een video. ”Ik lig zoals jullie weten weer in het ziekenhuis. Ik ben gisteren geopereerd, die bacterie blijft de kop opsteken, bloedhoerenirritant. Ik heb twee nieuwe littekens erbij. Het doet pijn, het is kut en belabberd, maar het ziekenhuis is top, de service is top, de zusters zijn top en het eten is super.”

Een ding irriteert hem wel. ”Ik lig onder een geel lelijk dekbedje, het is net een nieuw ziekenhuis, dat is toch een beetje kalig. Dus ik dacht: als het toch kut is, ga ik het top maken. Ik ga voor de complete makeover!” Op zijn socials is de komende dagen te volgen hoe hij zijn ziekenhuisbed opnieuw vorm gaat geven.

Kerst in het ziekenhuis

En nog erger… Fred ligt met kerst nog in het ziekenhuis. ”Ik ben even helemaal van de wereld geweest,” zegt hij in zijn Instagram Stories. ”Die bacterie is nog niet weg, dat moet door de antibiotica gaan. Hij is opengemaakt, schoongemaakt, stuk van mijn botten af, nou ja, allemaal gezeik. En ik kreeg gisteren te horen dat ik hier waarschijnlijk twee weken moet liggen. Dus als je kan tellen, lig ik hier waarschijnlijk ook met kerst.”

Bij een post op zijn pagina schrijft Fred: ”Ja het gaat kut, maar weet je, je kan klagen dat het niet goed gaat, maar daar ga je je niet beter door voelen! Ik voel me krachtig en ik ga zorgen dat die kutbacterie uit mijn lijf gaat, al moet ik nog 100 keer worden geopereerd. Deze bacterie heeft nog nooit met Fred van Leer te maken gehad!!! #oprottenmetjebek #ensnel #ziekenhuismakeover”.

Derde keer in drie weken

Fred werd maandag voor de derde keer in drie weken geopereerd. Eind november moest Fred al zijn shows afzeggen vanwege ontzettende pijn in en rondom zijn schouder. Hij werd toen opgenomen, maar is even later naar huis gestuurd zonder enige hulp, schandalig als je het hem vraagt. De stylist werd een aantal dagen later wederom opgenomen, omdat de pijn ondraaglijk was. Er werd toen maar liefst 2 liter pus uit zijn schouder gehaald. Na een geslaagde operatie liet hij weten dat hij al een stuk minder pijn heeft dan voorheen.