Zoek
Sluit dit zoekvak.

Vreemde grapt tegen klein meisje op parkeerplek – moeder slaat alarm als ze de angstaanjagende waarheid beseft

Het is een nogal alarmerende waarheid dat in de afgelopen jaren verlaten wegen en geïsoleerde rustplaatsen gestaag zijn omgevormd tot hotspots voor fraudeurs.

De politie heeft verschillende waarschuwingen gegeven met betrekking tot criminelen die hun bezigheden uit de buurt van drukke plaatsen doen, met de nadruk op de mogelijke gevaren als er een verkeerde persoon in de buurt is.

Ondanks de verhoogde veiligheid zijn er echter nog steeds mensen die op onverwachte plaatsen op de loer liggen, proberend om nietsvermoedende individuen op te lichten. Het is iets wat Abby Sue en haar dochter eerder in juni hebben meegemaakt, en nu probeert Abby een waarschuwing uit te sturen zodat er in de toekomst meer mensen op voorhand kunnen worden gewaarschuwd.

Eerder dit jaar reden Abby Sue en haar dochter op de I-74 snelweg in Batesville, Indiana. Ze besloten te stoppen bij een rustige parkeerplaats en naar het toilet te gaan. Ze wisten echter niet dat niet alles was zoals het leek.

Toen Abby Sue en haar kleine meid op weg waren naar de toiletten, zagen ze een vreemde vrouw naar hen glimlachen. De vrouw kwam dichterbij en probeerde te praten met Abby’s dochter. Onmiddellijk voelde Abby dat het niet klopte. Ze nam de hand van haar dochter en leidde haar naar de toiletten.

“Ik hoorde de dame binnenkomen en ze sprak met een andere dame over ons die haar hoorde zeggen” het kleine meisje “, Abby zou later in een Facebook-bericht schrijven.

Slecht gevoel
Abby Sue, op dit punt gealarmeerd, vertelde haar dochter dat ze hun handen niet zouden gaan wassen en probeerde weg te gaan. Toen ze weggingen, zag ze de vreemde vrouw weer.

“Toen we weggingen, passeerde ik beide vrouwen en degene die ik eerst zag, was van kleren veranderd en begon weg te gaan nadat ze haar tas achterliet op de vloer van het toilet waar ze was,” zegt Abby’s bericht.

“De andere dame met haar was waarschijnlijk iets groter. Ik maakte toen een eindsprint naar de auto, gooide mijn dochter erin en deed de deuren op slot. ‘

Gevaar op de loer
Eenmaal terug in haar auto, zag Abby weer iets schokkends. Drie mannen stonden bij een minibus, de deuren wijd open, alsof ze wachtten op iets … of iemand.

“We belden 911 en meldden het en ik heb een vreselijk gevoel dat als ik niet op de hoogte was geweest van mijn omgeving, mijn dochter misschien van mij was afgenomen. Het is een angstaanjagende wereld waarin we leven. “

Abby deelde snel haar verhaal op Facebook toen ze thuiskwam, in de hoop te voorkomen dat dergelijke dingen in de toekomst zouden gebeuren.

“Ik wilde het delen om iedereen eraan te herinneren om zich bewust te zijn van je omgeving, je kinderen bij je te houden en zorgen dat je niet afgeleid wordt !!!”

Abby’s bericht is al meer dan 80.000 keer gedeeld op Facebook, dus we kunnen alleen maar hopen dat de boodschap nog meer wordt verspreid.

Als Abby niet zo waakzaam was geweest, had dit verhaal heel anders kunnen eindigen. Gelukkig had ze haar verstand toen ze ze nodig had en vertrouwde ze op haar instinct toen het haar vertelde dat er iets mis was.

Help ons deze waarschuwing te verspreiden naar anderen door dit artikel te DELEN. Het kan iemand helpen meer oplettend te zijn … als we slechts één leven kunnen redden, dan is het allemaal de moeite waard!
[fblike]