Search
Close this search box.

Vrachtwagenchauffeur negeert een bord met verboden voor vrachtwagens, maar heeft onmiddellijk spijt.

Verkeersborden hebben uiteraard een belangrijke functie in het verkeer. Ze staan er niet voor niets en verkeersborden respecteren is in het belang van onze veiligheid en die van andere weggebruikers. Dat lijkt gewoon gezond verstand, maar toch zijn er nog al te veel mensen die het nodig vinden om verkeersborden te negeren.

Dat is ook precies wat deze vrachtwagenchauffeur uit Wit-Rusland op de harde manier moest leren. Toen de man met zijn te zware vrachtwagen een brug wilde oversteken, beklaagde hij zich dat al binnen enkele seconden.

De scène werd door een getuige op camera vastgelegd. De vrachtwagenchauffeur was er, ondanks het verbodsbord voor vrachtwagens, van overtuigd dat hij de brug wel zou kunnen oversteken. De zwaartekracht dacht daar echter anders over.

Van zodra de zware vrachtwagen over de brug rolde, begon de brug in te storten en viel de vrachtwagen de diepte in. De gevolgen vielen gelukkig al bij al nog mee. De getuigen gingen meteen een kijkje nemen om te helpen en zagen dat de chauffeur nog in leven was.

Laat deze video een herinnering zijn aan het feit dat verkeersborden wel degelijk een levensbelangrijke functie hebben.