Zoek
Sluit dit zoekvak.

Vliegtuigpassagiers liggen in een deuk om de meest bizarre stewardess ooit.

Voor iedereen die weleens vaker gevlogen heeft zijn de vliegtuiginstructies nou niet bepaald iets om naar uit te kijken.

Het wordt vaak een beetje afgeraffeld en begrijpelijkerwijs worden de stewards en stewardessen er niet heel warm meer van – niet heel gek als je dit dagelijks tig keer doet.

Op een vlucht van Orlando naar Colorado Springs zorgt Daniel Sandberg er echter voor dat het vaak zo gezapige tafereel tot grote hilariteit leidt.

Cindy Kuhn was één van de passagiers op de vlucht naar Colorado Springs. Op Facebook vertelt ze dat ze begon te filmen toen steward Daniel de stewardessen begon voor te stellen.

“Hij stelde ze voor als zijn vrouw en minnares en ging vervolgens zo’n drie minuten door. Hij was werkelijk de meest hilarische steward die ik ooit heb gehoord aan boord van een vliegtuig,” schrijft ze onder haar facebookvideo.

“Als deze vlucht ineens een cruise wordt”
De grappenmaker begint zijn relaas met de reddingsvesten: “We houden graag rekening met de laatste trends in de modewereld. Als deze vlucht ineens een cruise wordt, dan krijgen jullie geluksvogels allemaal deze prachtige gele mini-bikini.”

Passagiers liggen in een deuk
Daniel vervolgt: “Als de zuurstofmaskers naar beneden komen, negeer ze dan en grijp een steward om zuurstof te krijgen. Grapje! Ik ben zo eenzaam!”

De passagiers zijn inmiddels in lachen uitgebarsten, als Daniel bij het einde komt van zijn verhaal: “Voor eenieder die niet goed heeft opgelet, veel succes!”

Filmpje wordt miljoenen keren bekeken
Inmiddels is het filmpje van Cindy al ruim 14 miljoen keer bekeken. Grappig genoeg zijn er ook bekenden van Daniel die gereageerd hebben op de video, en vertellen hoe hun vriend al zijn hele leven lang een dolkomisch figuur is.

Inmiddels heeft Cindy contact gehad met Daniel en zijn ze vrienden geworden.

Kijk hieronder de video: