Zoek
Sluit dit zoekvak.

Verpleegster valt in slaap van uitputting in kappersstoel – nu wordt de geheime foto door duizenden bejubeld

Velen zullen het erover eens zijn dat verpleegsters, artsen en andere gezondheidswerkers echte helden zijn.

Hoewel het beroep stressvol is en vaak slecht betaald kan worden, worstelen vooral verpleegsters elke dag om ons leven te redden, onze zieke kinderen te genezen en onze bejaarde ouders te verzorgen.

Kapper Ashley Bolling kwam er recentelijk mee in aanraking. Een van haar vaste klanten, een verpleegster, kwam binnen voor een knipbeurt.

Haar cliënt viel al snel in slaap toen ze op de salonstoel zat, uitgeput na het werk en nog steeds in haar ziekenhuiskleren.

Ashley maakte toen van de gelegenheid gebruik om een ​​foto van haar te maken en deze samen met prachtige woorden op haar Facebook-pagina te delen.

Zie haar bericht hieronder.

Dit is wat ze in haar post schreef:

“Ik had een van die uiterst nederige momenten, terwijl ik rustig aan het haar van een uitgeputte, slapende verpleegster werkte.

Ze was de hele nacht op het werk geweest en was niet naar bed geweest, toen ze in mijn stoel plaatsnam, maar niet voordat ze was gestopt om voor mij ontbijt te kopen.

Terwijl ze in slaap viel, liet ik haar hoofd zachtjes op mijn buik rusten en bleef haar haar knippen … .toen merkte ik haar schoenen op.

Ik vroeg me af hoeveel kilometer die schoenen hebben gelopen. Ik vroeg me af waar ze doorheen hadden gelopen. Bloed? Tranen? In en uit de talloze kamers van de patiënten waar ze voor zorgt?

Ik vroeg me af hoeveel uur ze ze gedragen had, en al degenen zoals zij, terwijl ze letterlijk de levens redden van degenen van wie we houden en de handen vasthouden van degenen die niet langer tegen die strijd kunnen vechten.

Maar met die schoenen in die stoel, de telefoon in haar schoot, kreeg ik de kans om voor haar te zorgen (ook al was het maar voor een paar uur) en ik voelde me enorm vereerd om voor zo’n hardwerkende, inspirerende vrouw te zorgen. Ik heb zoveel geluk dat ik haar mijn vriendin mag noemen.

❤ Ik heb deze geweldige superhelden altijd gerespecteerd en gewaardeerd en ben er trots op de zuster, dochter, nicht, vriendin en haarstylist van zovelen te zijn.

Weet dat je gewaardeerd wordt, weet dat je onvervangbaar bent, weet dat je geliefd bent! “

Ik kan het alleen maar eens zijn met de mooie woorden van Ashley. Laten we hulde brengen aan alle geweldige verpleegsters die er zijn! Deel deze post met je vrienden.
[fblike]