Zoek
Sluit dit zoekvak.

Veroordeelde die 2 broertjes onder invloed aanreed, neemt op kerstmis zijn eigen leven in een cel.

De oma van twee jonge jongetjes die gedood werden door een gedrogeerde bestuurder zei dat de man “in de hel mag rotten” nadat hij dood in zijn cel werd aangetroffen.

Robert Brown (53) werd enkele maanden nadat hij veroordeeld werd tot 10 jaar gevangenisstraf voor het doodrijden van Corey Platt-May (6) en broertje Casper (2).

Een bron in de gevangenis van Dovegate in Staffs in het Verenigd Koninkrijk zei dat de cipiers het levenloze lichaam van Brown op kerstdag aantroffen met een pijp met de illegale synthetische drugs “black mamba” naast hem.

De bron voegde eraan toe: “Ze zijn er zeker van dat hij zelfmoord pleegde omdat hij veel meer dan de dodelijke dosis geconsumeerd had. Hij werd doodverklaard in zijn cel.”

Brown werd in april veroordeeld tot tien jaar gevangenisstraf voor het doodrijden van de twee jonge broertjes. Op de dag van het ongeval, op 22 februari, was hij onder invloed van cocaïne en medicijnen. De dader sloeg na de aanrijding op de vlucht en later bleek dat hij voordien al 30 keer veroordeeld werd voor verkeersinbreuken.

De vader van de kinderen, Reece, kon het verlies niet verwerken en kon de korte straf van de dader niet uit zijn hoofd zetten. Zijn vrienden troffen hem dood aan in zijn kamer en moesten zijn echtgenote Louise bellen om het verschrikkelijke nieuws te melden.

DEEL DIT BERICHT ALS OOK JIJ VINDT DAT RIJDEN ONDER INVLOED VAN DRUGS EN ALCOHOL STRENG MOET AANGEPAKT WORDEN. DEZE TRAGEDIES ZIJN HONDERD PROCENT VERMIJDBAAR EN DAT MAAKT HET ALLEMAAL NOG VEEL ERGER.