Zoek
Sluit dit zoekvak.

Veronica Inside-mannen boren Olcay Gulsen compleet de grond in.

De mannen van Veronica Inside konden het maandag niet laten om nog eens flink uit te halen naar de dames van Ladies Night. Vooral Olcay Gulsen kreeg er zwaar van langs.

De mannen hadden het over het gebruik van botox en fillers bij voetballers, maar dat was voor René van der Gijp maar een bruggetje om Olcay Gulsen af te kraken.

Van der Gijp steekt van wal: “Het gaat allemaal op elkaar lijken, joh. Als je nou toch laatst zit te kijken naar dat Ladies Night, dan zit die Manon daar, die zit onder de fillers en dan zit die Linda ernaast. Die gaat elke middag volgens mij om wat bij te laten spuiten. En dan die Olcay Gulsen, daar is gewoon helemaal niks echt aan. Dat is toch geen gezicht man!”

Daarop reageert Johan Derksen droog: “En die vinden ons lelijk?” De Veronica Inside-mannen zeggen er wel bij dat de dames gerust die mening mogen hebben.

Olcay Gulsen en Merel Westrik zeiden vorige week nog dat ze René van der Gijp, Wilfred Genee en Johan Derksen graag in de uitzending zouden hebben om hen te confronteren met hun vrouwonvriendelijke uitlatingen. Dat ziet Johan echter niet meteen zitten. De voetbalgoeroe zei: “Ik heb geen enkele reden om bij die dames aan te schuiven. Of ze zouden topless moeten zijn. Dan kan ik het nog overwegen.”

https://www.instagram.com/p/B7-4U2jn1Yh/?utm_source=ig_embed