Zoek
Sluit dit zoekvak.

Verlegen puber treed op voor de hele school. Kijk de reactie van zijn klasgenoten wanneer hij beweegt.

Optreden voor een groot publiek is ongetwijfeld zenuwslopend. Vooral als je nog maar een tiener bent, we zijn dan immers nog vrij verlegen en onzeker over hoe anderen ons bekijken.

Maar als je erin slaagt om voldoende moed te verzamelen, kan het een ongelofelijk fantastische ervaring worden.

En dat is precies wat Brett Nichols ervoer, toen hij besloot om deel te nemen aan een talentenjacht op school.

Het was een drukke dag op school in Turlock, een klein dorpje in Californie. De sporthal zat eivol met enthousiaste leerlingen voor de talentenjacht op school. Honderden ogen keken toe hoe Brett Nichol er wat zenuwachtig uitzag toen hij het podium betrad.

Maar van zodra Brett wat losser begon te worden, veranderde alles. Hij voelde zich volledig in zijn sas toen hij zijn ongelofelijke talent tentoonstelde voor de hele school!

Dansen op Michael Jackson
Toen het lied “Billie Jean” door de geluidsinstallatie weerklonk, veranderde de verlegen Brett in een ware dansmachine. Zijn rol als dansende, swingende ster werd door het enthousiaste publiek op lof onthaald. Hij bracht immers een spectaculaire imitatie van Michael Jackson.

Maar Brett stal ook de harten van alle juryleden en haalde de eerste plaats in de wedstrijd. Zijn video is sindsdien de wereld rond gegaan en de tiener werd in minder dan 24 uur tijd een echte superster.

Wat geweldig is het om te zien hoe Brett de moed had om deel te nemen aan deze show! Een jongen met heel wat talent, is het. Bekijk zijn voorstelling in de video hieronder, want je moet het echt met je eigen ogen gezien hebben!