Zoek
Sluit dit zoekvak.

Verhaal van 87-jarige man die baantje zoekt om medische rekeningen van vrouw te betalen, ontroert de hele wereld.

Bejaarden zouden van hun pensioen moeten genieten, op vakantie gaan en met hun kleinkinderen spelen. Een man doet echter het tegenovergestelde. De 87-jarige Robert Blocksom is op zoek naar een baan.

Om de medische rekeningen van zijn vrouw te kunnen betalen, is Robert Blocksom van plan om terug uit pensioen te komen. Maar in plaats van anderen te helpen met hun financiële zaken zoals hij jarenlang had gedaan, wil de 87-jarige aan werk als vrachtwagenchauffeur.

“Ik heb een beetje van alles, maar ik kan niet goed wandelen en ik heb borstkanker gehad”, vertelde de vrouw van Robert, Jelaine Blocksom. “Ik kreeg zopas de diagnose van astma, dus ik hem ademhalingsproblemen. Vorige maand was ik twee keer in het ziekenhuis. Het lijkt erop dat alles begint uit te vallen.”
Het koppel verkocht verschillende bezittingen – waaronder een trailer – om de medische rekeningen te kunnen betalen. Ze verhuisden ook van hun huis in Middleburgh Heights naar een appartement dat gemakkelijker toegankelijk is voor de 87-jarige vrouw.

Blijkbaar is Robert Blocksom niet alleen. De voorbije 12 maanden kwamen er in Amerika ongeveer 255.000 mensen ouder dan 85 jaar terug uit pensioen om te werken.

“Ik hield altijd van rijden, dus bedacht ik me om een beetje geld te verdienen al rijdend”, verklaarde Robert. “Dat lijkt me de beste manier om het te doen.”

Hoewel Jelaine zei dat ze het niet leuk vindt dat Robert terug gaat werken, ziet haar trouwe echtgenoot met de “ontzettende hoge medische rekeningen” geen andere keuze dan terug aan de slag te gaan.

Woensdag werd er een GoFundMe account geopend voor het koppel om te helpen 10.000 dollar in te zamelen.

Gevraagd wat ze het beste vindt aan Robert na meer dan 60 jaar huwelijk, zei Jelaine dat er teveel dingen waren om uit te kiezen. “Ik kan jullie alvast zeggen dat ik nog altijd zoveel van hem hou als in het begin. Hij is een echt goede man, erg eerlijk, trouw en loyaal”, zei ze. “Alle goede dingen die een man kan hebben.”

https://www.facebook.com/News5Cleveland/videos/271257656816882/
[fblike]