Zoek
Sluit dit zoekvak.

Vera Wang (70) showt killerbody waar de meeste vrouwen alleen maar van kunnen dromen.

De Amerikaanse modeontwerpster Vera Wang denkt er nog niet aan om het rustig aan te doen. Je zou overigens niet zeggen dat ze al zeventig jaar oud is. En na het zien van deze verbluffende foto’s schatten we haar zeker de helft jonger.

Haar kiekjes maken behoorlijk wat los

Ook de Amerikaanse modeontwerpster ontsnapt niet aan de strikte lockdown maatregelen. Ook zij moet gedwongen binnen blijven. Daarom heeft ze een zee aan tijd om haar volgers op Instagram te verbluffen met de meest indrukwekkende foto’s. En één van haar foto’s in het bijzonder zorgt voor heel wat deining op de sociale media.

Killerbody

Wang beweert dat ze niet zo sportief is, maar haar lichaam doet anders vermoeden. Ze heeft namelijk een figuurtje waar vrouwen de helft haar leeftijd stikjaloers op zijn. In een wit shortje en oranje sport-bh neemt ze een uitdagende pose aan voor de camera. De fans zijn diep onder de indruk van haar strakke lichaam en buikspieren. Haar volgers vragen zich dan ook af of deze vrouw wel echt zeventig jaar is? Een geschokte volger schreef: “Vera Want ziet er met haar 70 jaar beter uit dan ik op mijn 21ste.” Een andere sociale mediagebruiker vroeg zich dan weer af of de modeontwerpster magische krachten heeft. Want zelf heeft een simpele verklaring voor haar slanke figuur. Ze onthulde wat haar geheim is: “Werken, wodka en niet al te veel zon.”

https://www.instagram.com/p/B_tQKFFJRMe/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/B_tQ3yGJDb8/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/B_-WrRWjP0k/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/B_0kBB2DDyN/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/B_qtMiopZ6Z/?utm_source=ig_embed